bu bankalar beni verem etti.155k ya 32 46 gün
abank aradım 22.2 verdi
vakıf aradım 21.75 verdi
burgan 22.5 verdi
odea 22.4 verdi
rezillk kepazelik bu.sadaka veriyolar.
aktifle günlüğe devam en azından hateket kabiliyeti var
bu bankalar beni verem etti.155k ya 32 46 gün
abank aradım 22.2 verdi
vakıf aradım 21.75 verdi
burgan 22.5 verdi
odea 22.4 verdi
rezillk kepazelik bu.sadaka veriyolar.
aktifle günlüğe devam en azından hateket kabiliyeti var
Dolar dolu uçak indirildi mi? - Murat İDE
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/do...mi-48721yy.htm
Madem 20 milyar dolara el koydular,ŞAKKADANAK 10 milyar dolar satacaksın düşmedi mi ŞAKKADANAK bir 10 milyar dolar daha satacaksın göreceksin çil yavrusu gibi dağılacaklar
![]()
İlginç ancak önemli bir tespit.
Dövizi biz yükseltmişiz ya...*"Türkiye'ye ekonomik operasyon yapıyorlar", "Bu bir Kurtuluş Savaşı'dır" diye bağırıyor ya iktidarımız..Papazı bahane edip, zaten çatlamış ve hızla kırılacak olan ekonomik tabloya, gavurdan bahane üretiyor ya..Rakamlar tam tersini söylüyor biliyor musunuz?Dünya Gazetesi'nden Alaattin Aktaş'ın önümüze serdiği rakamlar ilginç..Dövizde en büyük yükselişin yaşandığı günlerde, yurt içindeki döviz hareketi günlük 4.9 milyar dolardan, 10.1 milyar dolara çıkmış..Aynı günlerde yabancıların para hareketi ise 3.3 milyar dolardan 3.7 milyar dolara çıkmış..Papaz-mapaz hikaye, bu hareketlerle dövizin tırmanışına bizzat yerli yatırımcı katkı veriyor..En birinci milliyetçi partimiz bile, parasını dolarda tutup bu tabloda pay sahibi olduğuna göre;Dünyada belki de ilk defa, bir millet, kendine karşı 'Kurtuluş Savaşı' veriyor..Yel değirmenleriyle savaşan Don Kişot'a döndürdüler milleti..
Kaynak Yeniçağ: Dolar dolu uçak indirildi mi? - Murat İDE
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Murat İDE, dövizi işleri bir şekilde kötüye gidip paraları nakit olarak yurt dışına döviz kaçırmaya çalışan yandaş şirket sahipleri mi çıkartıyor demek istemiş.
CB na gen aylarda buna dikkat çekmişti.
İlginç...
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Yer İmleri