Burgandan max 29 alındı,nurol 35 gün 32 bono oranı(Mk 30,32) 160 bin bağlandı.Nurol de çok ısrar etmeme rağmen 32 üstüne bir kuruş çıkmadı.
Burgandan max 29 alındı,nurol 35 gün 32 bono oranı(Mk 30,32) 160 bin bağlandı.Nurol de çok ısrar etmeme rağmen 32 üstüne bir kuruş çıkmadı.
27 bağlandı 280 k
Deniz
Temdit
hisse.net mobile
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yok sadece bono karşılığı 32 gün ve üzeri var.
100 bin tl için Şekerbank şubem 23 verdi. internet şubesinde 24 yazıyor. Yakınımdaki vakifbanka sordum 105bin var dedim 22,5 dedi. küçük rakamları önemsemiyorlar demek ki. burada yazılan oranlarla fark baya fazla.
Evet yüksek meblağlar İçin yüksek oranlardan bağlıyorlar sanırım
Sadece viop nema getirsinin %26.4 oldugunu duydum dogrumurur vioptan uzak duramam malimin mayasi ordan geldi
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri