Sayfa 264/1030 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Bu gün bankalardan tel ile oran almaya baladım...Aldıklarımı yazmaya devam edecem

İCBC TL 0-1M arası 27.50 , USD : 5.75 (fiziki kabul etmiyor)

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Evet oranın %0.5 ila 1 puan arasında düşük kaldığını fark ettim. Diğer bankanın MT'sini gözümün tutmaması nedeniyle şimdilik birşey yapmadım. En kısa sürede gözümün tuttuğu bir mt'ye sahip rekabetçi bir banka bulmalıyım.

Ayrıca EFT'den ücret almıyorlardı. Ondan da 5TL almaya başlamışlar. Sordum artık masrafsızlık tanımlayamıyorlarmış. Forumdaşlar Burgan'da sizde durum nedir?. MT'ye çok mü yüz verdik nedir?
    Sayın rxpu, bulunduğum yerde burgan şubesi yok. Nasıl hesap açarız bilginiz var mı?

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Evet oranın %0.5 ila 1 puan arasında düşük kaldığını fark ettim. Diğer bankanın MT'sini gözümün tutmaması nedeniyle şimdilik birşey yapmadım. En kısa sürede gözümün tuttuğu bir mt'ye sahip rekabetçi bir banka bulmalıyım.

Ayrıca EFT'den ücret almıyorlardı. Ondan da 5TL almaya başlamışlar. Sordum artık masrafsızlık tanımlayamıyorlarmış. Forumdaşlar Burgan'da sizde durum nedir?. MT'ye çok mü yüz verdik nedir?
    Üstat ,bankada MT çok önemli..Benim burganda eft muafiyeti haziranda bitti..Bu ay paramın yarısı tekrar burgana taşıdığımda MT sağolsun yıl sonuna kadar tekrar eft muafiyeti tanımladı...
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku

Geçen hafta tek seferde 500k ya kadar ücret almadılar. Şu an Burganda mevduat yok, günceli göremiyorum
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by hophop Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba,
    bugun ilk defa burgan guldurene eft yaptım. Ama internet sitesine girip hesaba baktığımda güldüren hesapta para gözüküyor ama uygulanacak faizi göremedim. güldüren kullanan arkadaşlar internet sitesinde nereden görüyoruz işleyen faizi,

teşekkürler herkese...

Ben de göremedim
    Mt'ye sordum, akşam 21'den sonra bakın dedi, baktım o zaman da göremedim (3 ay kadar önce)
    Belki şimdi değişmiştir, aktif kullananlar daha detay bilgi verebilir

6. ünlü menkul günlük 27.25% min. 50K

7.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Sayın rxpu, bulunduğum yerde burgan şubesi yok. Nasıl hesap açarız bilginiz var mı?
    Bana da uzaktı, Benim hesabımı telefon ve whatsapp üzerinden gönderdiğim belgelerle açmışlardı, 1 ay kadar sonra bankaya uğrayıp imza atmıştım. Şimdi nasıldır bilemiyorum, bir şubesini arayıp sormalısınız.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu gün bankalardan tel ile oran almaya baladım...Aldıklarımı yazmaya devam edecem

İCBC TL 0-1M arası 27.50 , USD : 5.75 (fiziki kabul etmiyor)
    ICBC dolar fiziki kabul ediyor.
    Beşiktaş şb.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Sayfa 264/1030 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •