Sayfa 266/1030 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Burgan da EFT 5 tl.

Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    icbc bugün güncelledi hoş geldin tl oran 27 siz 27.50 hangi şubeden aldınız?
    Ümraniye

Burgan TL de bana cimri davranıp herkese 28 dedi....Ama Benim dolar vade dönüş var ona çok güzel bir oran verdi 7 üstü ....

3.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Üstat ,bankada MT çok önemli..Benim burganda eft muafiyeti haziranda bitti..Bu ay paramın yarısı tekrar burgana taşıdığımda MT sağolsun yıl sonuna kadar tekrar eft muafiyeti tanımladı...
     Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Geçen hafta tek seferde 500k ya kadar ücret almadılar. Şu an Burganda mevduat yok, günceli göremiyorum
     Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Burgan'da ben de sıfırlayamadım eft'yi.
    MT en az 1 TL yapabiliyorum dedi
     Alıntı Originally Posted by BOZDOĞAN Yazıyı Oku
    İsterlerse yapıyorlar.Bir uğraşayım,olursa falan diyerek..Burgan da bir dezanantaj ,zaten fazla şubesi yok,şube ve mt değiştiremiyorsunuz,bir süre sonra birbirinizden sıkıldığınızda bu tür durumlar yaşanıyor.
    Forumdaşlar EFT ve mevduat ile ilgili detay bilgi için teşekkürler. MT'ye ilettim. Artık kendi bileceği bir iş. Zorlarsa ileride ne olacağını anlamıştır sanırım.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. dolar bir günde %2 artarak bizim 1 ayda alacağınızı aldı bile çok zor dönemler.

yatırım tavsiyesi değildir.
    ?

5.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Dolar yine uçtu ---- 6.450

Bu ne böyle ya... Bütün dengeler alt üst oldu kur ne olursa olsun diye düşünülünce...

Bağlasak dert bağlamasak dert...
    Merkez bankasının son yapmış olduğu faiz artışı bana göre hikayeden..Doların beli kırılmak isteniyorsa önümüzdeki bir iki ay içinde faizlerin en az %50 civarına gelmesi lazım (en az diyorum).Ki buda yeterli olmayacaktır teorik,istatiksel şeyler yazmak istemiyorum sadece faiz artımı ile çözülecek kısmı çoktan geçtik Öz Türkçeyle söyleyeyim gemi delik deşik su alıyoruz..

6.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    dolar bir günde %2 artarak bizim 1 ayda alacağınızı aldı bile çok zor dönemler.

yatırım tavsiyesi değildir.

siz de 6.35 altında kapatacağına kendinizi avutarak günü geçirebilirsiniz, topikte inanalar var..!!

Alıntı Originally Posted by Stajyer Yazıyı Oku
    600 k alternatif izmir şube yeni giriş 32 gün % 29
    Teşekkürler hocam.

Yeni giriş 150bin lira 28,5% alternatif siteler şb. bağlandı.
    Marifetliden geçiş (temdit) 150bin lira 27% teb siteler şb.
    Yeni giriş 150bin lira 27% burgan ankara şb., 500bin+ 28,5%
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Bankalar neden acaba REPO oranları merkezin 6.25 arttırımı kadar değilde sadece 2 puan artış yaptığını açıklayabilecek var mı acaba? tşk.
    çünkü birçok banka şuanda en az 3 ay faiz arttırımı gelmeyeceğini, bu bağlamda en azından bu aykileri ve 45 günlükleri daha düşükten bağlayıp önümüzdeki ay biraz daha yükseltelerek toplamda 3 ayda verdiği faiz averajını düşürmeye çalışıyor.

Sayfa 266/1030 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •