Sayfa 275/1030 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Hazine 2.2 milyar lira borçlandı https://sptnkne.ws/j8D7
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    mb sının 70 milyar doların altına inen rezervi ile mevduat oranları minimum %45-50 lilere cıkacaktır ...baska turlu dısardan dolar cekmenin vatandasın da dolara yonelmesinin cozumu yoktur ..napıcaklar dolar mı basacaklar katar ı bunyemize mi katacagız ne yapacagız yani ? 94-98-2001 e bakın her develuasyonun ardından faiz de aynı %50_100 arası na cekildinmi dısardan dolar gelmis mi gelmemis mi ? hep geldi gecmiste ..sonucta turkiye hicbir zaman venezuella gibi veya arjantin gibi borlarımı odemiyorum monatoryuma gidiiyorum demedi. borcum borctur dedi odedi...ama dedigim gibi hem icerdeki vatandasın doları bozmasının hem de yabancıyı cekecek cok yuksek bir faiz verilmesi sart
    doların düşmesini istemiyorlar...TL ciler boşa heveslenmesin ....Gecelik %1000 faiz olacak dolar denge bulacak ve band oluşturacak falan....Bunlar geçmişte kaldı....

Şimdi Başkanımız var ...O ne derse o olacak..........

3.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir sorum olacaktı yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Diyelim ki 125xxx tl niz var ve bunu günlük repo da değerlendiriyorsunuz. Aylık faize göre nasıl durumu(getiri faizi) acaba? Burada 28-29 deniliyor. Tşk.
    merhaba,
    bununla ilgili bir hesaplama araci yapmisitim ben, gunluk faiz oranini girerseniz size 32 gunluk karsiligini gosteriyor. Buradan;
    Günlük Faizin Aylık Karşılığı

4.  Alıntı Originally Posted by Burak Yazıyı Oku
    merhaba,
    bununla ilgili bir hesaplama araci yapmisitim ben, gunluk faiz oranini girerseniz size 32 gunluk karsiligini gosteriyor. Buradan;
    Günlük Faizin Aylık Karşılığı
    Elinize sağlık. Buna bir de aylık getirinin yıllık karşılığını eklemeniz de yararlı olabilir.

5. teb tunalı şubesinden yeni çıktım. 750k için temdit 27 veriyoruz dedi. marifetlide olduğum için bir hafta daha bekleme kararı aldım. buragana yakın bir oran vermezse burgana geçeceğim.

Alıntı Originally Posted by 40YILLIKSANAYICI Yazıyı Oku
    Evet Venezualla yı kapsam dışı bırakıyorum. Kendimizi onlarla aynı kefeye koymak istemiyorum.

Türkiye çok kriz atlattı, bunu da atlatırız diyorum, umarım Doların ve enflasyonun bu gidişatını durdurmanın bir yolunu bulurlar...
    Baska bir sey daha var.

2002 de kisi basi dusen gelir bugun kisibasina dusen gelirin 3 te 1 idi.

Amma velakin 2002 de kisi basina dusen borc miktari bugune kiyasla 17 de 1 idi.

Yani insanlar 3 kat zenginlesmis ama bu zenginlesme yasanirken 17 kat borclanmislar.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    mb sının 70 milyar doların altına inen rezervi ile mevduat oranları minimum %45-50 lilere cıkacaktır ...baska turlu dısardan dolar cekmenin vatandasın da dolara yonelmesinin cozumu yoktur ..napıcaklar dolar mı basacaklar katar ı bunyemize mi katacagız ne yapacagız yani ? 94-98-2001 e bakın her develuasyonun ardından faiz de aynı %50_100 arası na cekildinmi dısardan dolar gelmis mi gelmemis mi ? hep geldi gecmiste ..sonucta turkiye hicbir zaman venezuella gibi veya arjantin gibi borlarımı odemiyorum monatoryuma gidiiyorum demedi. borcum borctur dedi odedi...ama dedigim gibi hem icerdeki vatandasın doları bozmasının hem de yabancıyı cekecek cok yuksek bir faiz verilmesi sart
    O zaman devlet adabi vardi, kuvvetler ayriligi vardi. Simdi bu yok.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Hazine 2.2 milyar lira borçlandı https://sptnkne.ws/j8D7
    Peh buda paramı. dünya lidermize hediye edilen ucak değerinin yarsı ediyor ancak.

Sayfa 275/1030 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •