Sayfa 393/1030 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Elinizi çabuk tutun bence..Şayet Erdoğan ile Trump görülmesi olur ise Yarın bu oranları zor verirler..
    Papaz olayını saymıyorum daha ..
    Kısa bir pastırma yazı yaşatır ülkeye ..
    1.çeyrek sonu olduğu için dolar düşebilir.

hazinenin dönüşleri var.

tcmb fonlama fiyatlaması artıyor..

bankaların yarışı vs..

bu hafta bankalarda 33 belki 35

bono tarafında ise 36-37 leri duymayı bekliyorum.

ytd.

syg,

2.  Alıntı Originally Posted by TonyStark Yazıyı Oku
    Beyler umarım sorun bendedir burgan aradım %27 dedi vakıfbank şubemben %26 aldım demin farklı telefondan beşiktaş özel bankacılık vakıf aradım 25.50 verebilirim dedi arzu hanım mt bu arada neden oranlar çok düşük diger bankalar fazla oran veriyor dedim onları bilemem ama devlet bankaları merkez bankasının talebi ile faizi bu pazartesi geçerli olmak şartı ile düşürdü diyo dedim arkadaş 1.65m 29.15 vakıf vermiş diye bugün oranlarda düşme oldu dedi vakıfta aynı halkbank burgan bide denizbank aradım şimdi 26.50 verdi oda sorun bendemi yoksa hepsi danışıklı dövüşmü yapıyor ? bu arada vakıfbank ve halkbank özelbankacılık para miktarı isim soy isim sordu gibi tc no sordu daha önce sormuyordu zorunlumu tc sormak ?
    Halk bank Vakıfbank aralarında müşteri almama anlaşması var Mt söyledi

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    1.çeyrek sonu olduğu için dolar düşebilir.

hazinenin dönüşleri var.

tcmb fonlama fiyatlaması artıyor..

bankaların yarışı vs..

bu hafta bankalarda 33 belki 35

bono tarafında ise 36-37 leri duymayı bekliyorum.

ytd.

syg,
    Tam tersi bir hamle duyduk sabah (suni bir faiz gevşetme organizasyonu gibi), acaba bu hamle bu haftaki bu bahsettiğiniz yükseliş darbesini yumuşatmak için bilinçli olarak yapılan bir öngerdirme olabilir mi?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Yine çok iyimsersiniz.
    İki liderin görüşmesi olursa milyar milyar dolar borçlar bir anda silinir.
    Evet evet.
    İyimser değilim Sn.purple.Krizin daha derinleşeceğini bekleyenlerdenim.2020 ye kadar süründürecekler ..
    Ancak;bir süre işler iyi gidecek ..Bir kaç tweet ile doları 7 yapanlar isterlerse doları yarın 5 yaparlar ..
    Bu ülke asla batmaz ,batmasına izin vermezler..Ülkemizin değerini yurtdışına çıkanlar iyi bilir .Ukrayna grevnisi değer kazanırken biz değer kaybediyorsak bu işde bir iş vardır ...
    Kriz var kabul bir süre devam eder ama toplarız ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by kerem34 Yazıyı Oku
    Halk bank Vakıfbank aralarında müşteri almama anlaşması var Mt söyledi

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben sadece teklif aldım müşteri anlaşması felan vs demedi zaten çok düşük oran veriyor ikiside ama vakıf ilk başta halkbank bakarak %2 daha öndeydi şu ara niye artmıyorlar anlamadım

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Tam tersi bir hamle duyduk sabah (suni bir faiz gevşetme organizasyonu gibi), acaba bu hamle bu haftaki bu bahsettiğiniz yükseliş darbesini yumuşatmak için bilinçli olarak yapılan bir öngerdirme olabilir mi?
    Bloomberg sabah yayınını izlediniz galiba sayın rxpu. O kişiler %18 faiz olduğunda da çok yüksek maaliyet var dolar almayın diyen şahıslardı. Şimdi de araba satılmaz %30 faiz çok yüksek. Bankalar faiz indirecek diye hayal satıyorlardı bu sabah.
    Bunlar inecek diyorsa yakın zamanda %35'ler gelecek kanaatindeyim.

Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    İyimser değilim Sn.purple.Krizin daha derinleşeceğini bekleyenlerdenim.2020 ye kadar süründürecekler ..
    Ancak;bir süre işler iyi gidecek ..Bir kaç tweet ile doları 7 yapanlar isterlerse doları yarın 5 yaparlar ..
    Bu ülke asla batmaz ,batmasına izin vermezler..Ülkemizin değerini yurtdışına çıkanlar iyi bilir .Ukrayna grevnisi değer kazanırken biz değer kaybediyorsak bu işde bir iş vardır ...
    Kriz var kabul bir süre devam eder ama toplarız ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    2-3 yıl diye bekliyorum.
    Doların geldiği yerden 5.50'lere rahip hariç geri çekileceğini düşünmüyorum.
    Hangi ülkenin para birimine bakarsak bakalım.
    Dolar hiçbir zaman zirve değerinin altına düşmemiş.
    Bizim 7'li değil, 6'lı seviyeler görmememiz gerekirdi.
    Umarım dibi erken görüp çıkabiliriz.

7. Burada ve başlıklarda yeni troller türemiş. Yok faizler gevşeyecekmiş, yok dolar düşecekmiş, papaz artık pilav yemiyormuş da 12 ekimde salınacakmış felan. Yahu tüm dünya da dolar kıtlığı giderek artıyor, faizler dış dünyada artıyor, bizi batıran papaz mı da bırakınca dertler bitecek ?

her ay bir rüzgar buluyor ve 20- 40 gün ( ovp gibi ) umut aşılayarak günü idare ediyorlar. Biz de gecelik faizde bekleyerek para kaybediyoruz. Herkes konuşmaya ve yazmaya korkuyor, anlıyoruz ama, ülke için en iyiyi hepimiz diliyoruz. Bu ülkede ekmek, su, et alıyor ve yaşamaya çalışıyoruz. keşke enflasyon çok düşük olsa da hiç bir şeye zam olmadan, faiz almadan huzurlu yaşasak.

8. 250k burgan %30 dan 32 gün bağlandı.

Sayfa 393/1030 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •