Sayfa 398/1030 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498898 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 3,177 - 3,184 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Valla akıllılık etmişsiniz. Ortam kötü deyip endeksten uzak durduk, gördüğü dipten bu yana iyi yükseldi. Artık kac senelik faizde bu kadar getiri kazanırız Allah bilir.
    Orta malı olanlara derler ya "piyasa olmuş " diye. Bizim piyasa da tam piyasa olmuş. Şansın varsa iyi kazanırsın yoksa da açılan şemsiyeyi kapatmaya çalışırsın
    Önemli olan yazı tura atacak yeri belirlemek. Eger istedigim şey olmazsa kolu keser terse dönerim. Her zaman oyun planım olur, ticaret yaparken bile yıllardır zarar eden dükkanı kim tutmak ister. 118binden uzun girdim 120den döndü 116 binden shortladım (2000puan zarar) 95binden malı alıp şu anda tekrar long pozisyonda en az 108bin civarı hedefim var.

Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Vakıfbank Özel Bankacılık, aradı bugün +500K için 26 teklif etti. Bu oran çok düşük, piyasa 29,5-30,5 arası deyince; cuma günü 29,75 vardı bugün yok dedi. Talimat mı geldi size dedim, banka hazinesinin verdiği oranlar bunlar dedi. O/N ne verirsiniz deyince 24, dedi benim zaten 25,5 tan bağlı deyince 25 versek gelmez misiniz dedi. Ben de gelmem dedim
    dostum sen hangi bankadasın şuan banada aynı kazıgı attılar bugun özel banka ve şubeler abartmıyorum 81 il in yarısını aradım vakıf ve halk hepsi kordine 25 25.50 26 bu ay dursun bidahaki vadeye pek güvenemesemde burganda maceraya başlıcam sanırım bugün burganda %27 dedi ama gene bunlara bakarak iyi duruyo

Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Vakıfbank Özel Bankacılık, aradı bugün +500K için 26 teklif etti. Bu oran çok düşük, piyasa 29,5-30,5 arası deyince; cuma günü 29,75 vardı bugün yok dedi. Talimat mı geldi size dedim, banka hazinesinin verdiği oranlar bunlar dedi. O/N ne verirsiniz deyince 24, dedi benim zaten 25,5 tan bağlı deyince 25 versek gelmez misiniz dedi. Ben de gelmem dedim
    Ya bende bunu anlamiyorum. Benimde maas bankam aradi mevduati bize getir diyor. Dedim burgana geciyorum 30 veriyor siz ne vereceksiniz. Biz sizi arayalim dedi. Sasirsim. Dedim herhalde sakkadanak 31 cikaracaklar. Aramis diyor 26 verelim gelin. Ya arkadas 4 puan asagi veriyorsun niye geleyim diyorum verdigi cevap delirtir cinsten.

"Maas musterimizsiniz o yuzden gelin"

Dalgami geciyorlar anlamadim ki...

4.  Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Şark kurnazlığı yapsinlar bakalım. Geçen haftadan bugüne ne değişti?

5. oranlardaki düşüşlerle ilgili arkadaşların verdiği bilgiler doğru. Bugün enteresan düşüşler var.29-30 oranlar 4-5 puan civarında düşmüş neredeyse..Teb'le görüştüm marifetliden normal vadeli için günlük ve aylık ta verdiği oran 24..Müdürlüğe yazmışlar farklı bir oran için istediğim oranı vermezlerse bakıyorum diğer bankalara 29 bulursam aralık son hafta bağlıycam.

6. Bu hafta için 30 Ve üzerini beklerken, geçen haftaya göre oranların düştüğünü duyuyoruz arkadaşlardan. Herhalde tepeden talimatı almışlar? Doların da aşağı yönlü hareketi emeklerine yağ sürdü anlaşılan...
    Faizden 3 kuruş kazanacağız derken macera kısa sürecek anlaşılan

7. Vakıf 500k 26
    Teb 27
    Akbank 27

SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Bu hafta için 30 Ve üzerini beklerken, geçen haftaya göre oranların düştüğünü duyuyoruz arkadaşlardan. Herhalde tepeden talimatı almışlar? Doların da aşağı yönlü hareketi emeklerine yağ sürdü anlaşılan...
    Faizden 3 kuruş kazanacağız derken macera kısa sürecek anlaşılan
    Pardonda dolarin dusmesiyle faizin dusmesi arasindaki baglatinizi anlayamadim???

Bugun 30 aldik. Siz beceremeyip dusuk oran aldiysaniz bu faizlerin dustugu anlamina gelmez. Amaciniz ne anlamadim. Burda dustu deyince faiz dusmuyor malesef

Sayfa 398/1030 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •