Sayfa 555/1030 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 4,433 - 4,440 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by alisutcu Yazıyı Oku
    Arkadaslar, 26-26,5 overnight oranlar var piyasada. Hem de odea, burgan gibi yuksek faiz verdigi bilinen disindakilerde. Rahip olayi haftaya cozulmezse bir tur daha kotu haberler ve ataklar olabilir. Uzun baglayin eyvallah ama fiyatini vermiyorlarsa gecelik devam edin. Hem aylik hem de gecelik orandan dusuk baglamayin, yazik paraniza. Miktar az, degmez demeyin, koca koca milyar dolarlik bankalar sizden 2 TL hesap isletim, 3 TL eft, 50 kr su bu masrafi almaktan cekinmiyorken siz onlardan zengin misiniz? hakkinizi sonuna kadar isteyin.
    takasbank borsa para piyasasında gecelik 24 oranla bağlıyorum sizin bahsettiğiniz gecelik 26 rakamları hangi bankada?
    meksa yatırımla çalışıyorum 31 aralık vade dönüşü için borsa para piyasasında %30 oran veriyor ama %1 düşüp 29 dan bağlayabiliriz diyorlar
    sizce yüksek bir komisyon mu yoksa normal mi?
    borsa para piyasası ve buradaki komisyon ücretleri ile ilgili görüşleri olanlar varsa paylaşabilir mi?

2. Arkadaşlar selam
    Buğün dönüşlü 130k ICBC temdit 26 bağlandı maksimum dediler fazla vermediler
    Diğer bankalardan alınan oran (T BANK 27)( ANADOLU 25.5) (HSBC 92 GÜN 29 AYLIK 27) (TEB 24)
    İL İSTANBUL
    Şansıma dönüş tarihimden dolayı hiç yüksek orana denk gelmedim herkese saygılar

3. HSBC şubesi ile görüştüm aylık 27 3 aylık 29 diyor .

İnternet EFT limiti ne olur dedim çıkışta diye

Mt tersledi gürledi hemen çıkmak istiyorsanız hiç bize getirmeyin istemiyoruz dedi .

Yarın başka şubesine daha soracağım bakalım onların tavrı ne olacak .

Burgan 26.25 diyor oran çok düşük enflasyon sonrası tekrar teklif verin dedim

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Faizlerin neden düştüğünü anlamak isteyenler yazıyı okusun. https://ugurgurses.wordpress.com/

5. Bu bankacıların bir yerlerini sakın kaldırmayın..Paranız var diye kapıya kadar karşılarlar uğurlarlar ..
    Paranızı çekin sonra gidin muameleyi görün anlarsınız..
    Herşeyimiz para olan bir toplum mu olduk bilmiyorum .Paran kadar konuş lafı biz Türklere ait sanırım ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Dolar bugun Dxy nedeniyle 6 üstünde tutunmaya çalışıyor .Bence tutunamayacak düşecek .Al sata uygun ama uzun vade 6.50 üstü çıkması çok zor bir süre için .

Papaz,Ykb sendikasyon ,Tüfe ,suriye takipde izliyoruz .

Bu arada bankalardan rekor karlar geliyor .Akbankdan sonra Ykb de uygun sendikasyon alırsa hakihazırda Cds ler de düşüyorken ben borsadan biraz daha kağıt alim

7.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    HSBC şubesi ile görüştüm aylık 27 3 aylık 29 diyor .

İnternet EFT limiti ne olur dedim çıkışta diye

Mt tersledi gürledi hemen çıkmak istiyorsanız hiç bize getirmeyin istemiyoruz dedi .

Yarın başka şubesine daha soracağım bakalım onların tavrı ne olacak .

Burgan 26.25 diyor oran çok düşük enflasyon sonrası tekrar teklif verin dedim

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Hscb aralık son haftaya denk gelmemesi için ocak temditli mevduata daha yüksek veriyor

8.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Dolar bugun Dxy nedeniyle 6 üstünde tutunmaya çalışıyor .Bence tutunamayacak düşecek .Al sata uygun ama uzun vade 6.50 üstü çıkması çok zor bir süre için .

Papaz,Ykb sendikasyon ,Tüfe ,suriye takipde izliyoruz .

Bu arada bankalardan rekor karlar geliyor .Akbankdan sonra Ykb de uygun sendikasyon alırsa halihazırda Cds ler de düşüyorken ben borsadan biraz daha kağıt alim

TURKEY CDS 395,89 382,34 3,55 396,83 358,23

% 3.55 yukarda bugün...

Sayfa 555/1030 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •