Sayfa 831/1030 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 6,641 - 6,648 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Kimse oran alamadı mı arkadaşlar

150 bin için 23,80 QNB verdi

Bu oran üzerinde alan arkadaşlar oldu mu dün bugun?

2. 100k yı Finansbanktan Halkbanka aktardık 2 gün önce % 25.50 den...Finans düşük verdi bize de evet...

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    Kimse oran alamadı mı arkadaşlar

150 bin için 23,80 QNB verdi

Bu oran üzerinde alan arkadaşlar oldu mu dün bugun?
    Pazartesi burgan 100 bin üstü yeni giriş 26,50 verdi.ıcbc 26,50 hoşgeldin faizi de var....

4. cicibici internet sitesinde e-mevduat os2 gün için 25.70.... yeni müşteri de 26.50
    burhanda e-mevduat dijital müşteri os2 gün için 26.25....
    500k için os2 günde cicibici , burhana göre 229 kertik daha az vermesine rağmen , rasyonel aklın mücbir sebeplerinden ötürü cicibiciyi tercih ederdim...

5.  Alıntı Originally Posted by izmirset Yazıyı Oku
    selam arkadaşlar, E-Mevduat / Dijital Müşteriler burgan bank şubesinden hesap açabilir miyim ? ve para yatırma ve para çekme ve atm kartı veriyorlar mı ? İNG e-Turuncu sadece atm işlem yaptırıyor. E-Mevduat / Dijital Müşteriler burgan bank kullanan arkadaşlar yardımcı olur mu ?
    burgan bank şubeye gidince siz dijital müşterisiniz hesap açamayız dijital hesabı kapadıktan sonra açmak mümkün dediler. dijital bank müşterilerine de atm kartı veriliyor. bu atm kartıyla teb ve halk bankamatiklerinden işlem yapabiliyorsunuz.
    ASLA VE ASLA VE ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Kurun belli bir noktadan sonra dususe gecmesi MB ninde devletin de isine gelmez. Cunku cari acik, dolarizasyon vs gibi problemler tekrar basa bela olur. Bu kadar caba da bosa gider.

Persembe gunu TCMB beklenti anketleri yayinlanacak, DTH lar yayinlanacak. O zaman daha iyi fikir sahibi oluruz.

Su durumda faizleri artirma ihtiyacina girismezler. Ekim enflasyonunu gormek isteyeceklerdir.

(Dusurme gibi bir olasiligi hic hesaba katmiyorum bile)

Su anda ki durum en cok yabanci yatirimcinin isine geliyor.

Cunku yabanci yatirimci bir ulkeye para soktugu zaman cikacagi zaman daha cogunu almak ister.

Yani kurun yukselmesi en cok onlari zorluyor, cunku onlar icin 1 dolar yine 1 dolar

Yilin son aylari fonlarin cikis yaptigi donemler olur.
    Tam aklımdakileri yazmışsınız, aynen katılıyorum.

7. Kademeli dolar a geçmeye başladım.
    Düşüş nerede durur bilinmez. Düzeltme olduğunu düşünüyorum dolar da .
    Orta uzun vade dolar da yukarı yön
    sadece kasım seçimleri trump karşıtı kazanırsa dolar zayıflayabilir.

8. yabancı yatırımcı dediğimiz nedir ki zaten ? bu kredi derecelendirme notlarımızla kurumsal fonların çoğu zaten tüzüklerigereği yatırım yapamazlar biste... devir vur kaç devri...

Sayfa 831/1030 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •