Sayfa 37/1012 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. vakıf özel bankacılık 24,50
    burgan 24,50
    halk 24,70

2M üstü

not :

ALBAYRAK: MEVDUAT FAİZİ DAHA DA DÜŞECEK

2.  Alıntı Originally Posted by lanxcelot Yazıyı Oku
    vakıf özel bankacılık 24,50
    burgan 24,50
    halk 24,70

2M üstü

not :
    Vade nedir? Tşk
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Vade nedir? Tşk
    32 gün- 3 aya kadar da aynı.

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    o zaman lapin diye atlama benim mesajıma, alıntı yapıp yorumlayan sensin..!!
    Hayırdır hocam onkolog musun

5.  Alıntı Originally Posted by lanxcelot Yazıyı Oku
    32 gün- 3 aya kadar da aynı.
    Günlük oran ne verdi acaba sordunuzmu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Hayırdır hocam onkolog musun
    sen okuduğunu anla önce neyin vurgulanmak istenildiğini kavra sonra alıntı yaparak kanser türevlerini tartış
    olayı kanser türlerine getieren sensin, ben sadece benzetme yaptım sonra çevir kazı yapmaya başladın..

7.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    sen okuduğunu anla önce neyin vurgulanmak istenildiğini kavra sonra alıntı yaparak kanser türevlerini tartış
    olayı kanser türlerine getieren sensin, ben sadece benzetme yaptım sonra çevir kazı yapmaya başladın..
    Yani? Faiz uçacak mi

8. Son dakika haberine göre, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, A Haber ve A Para ortak yayınında bugün açıklanan enflasyon rakamlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Albayrak, tarih de vererek, Kasım ve Aralık'ta fiyatlama davranışlarının normalleşeceğini ifade etti.

http://finans.mynet.com/haber/detay/...lamasi/227511/

MEVDUAT FAİZİ DAHA DA DÜŞECEK
    Yüzde 30-40 hatta 50'lere giden faizlerden o kadar hızlı bir normalleşme süreciyle bu noktaya geldik ki... Yüzde 30'un altına düştü günlük ortalama. Bu çok önemli. BDDK süreci yakından takip ediyor. Mevduatlar 30'ların üzerine çıkmıştı. 20'lerde seyrediyor. Daha da düşecek. Maliyetlerin düşmesiyle birlikte tek sac ayağı ile alakalı değil. Enflasyonu o yüzden düşürmeye çalışıyoruz. Bu ekosistem normalleşmeye başladığı zaman çok daha güçlü noktaya ulaşacağız. Bu iyileşmeyi ekimde görmeye başladık. Kasımda daha iyi olacak. Hazine ve devlet anlamında daha aktif dönem bizi bekliyor.

Sayfa 37/1012 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •