Sayfa 91/1012 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 721 - 728 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    http://m.patronlardunyasi.com/haber/...t-krizi/212593
    Ne zamandır damacana sulara dikkat çekiyordum haklıymışım
    halklısın bahri cesitlere gore son 1 yılda %40 ila %120 arası zam oldu sularda ..bende su fiyatları cok arttı hatta 0.5 litre sular %100 artttı derken burda kamilin teki artmadı ispatla diyordu buda ona kapak olsun .

2. dudu reis ne kaldı ucuz su an hicbir enstruman da is yok gibi ...dolar alsak al sat bile kazandırmıyor ...gun ici cıkıyor gun ici dusuyor makası cıktıktan sonra birsey kazandırmıyor son birkac gundur ufak ufak yukseliyor gibi ama sanki stopaj kararını bekliyor ...uzatılmazsa yukarılara cıkacak uzatılırsa asagılara inecek gibi...su an dolar tl fiyatını olusturacak baska bir etken yok gibi kısa vadede.

3.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    halklısın bahri cesitlere gore son 1 yılda %40 ila %120 arası zam oldu sularda ..bende su fiyatları cok arttı hatta 0.5 litre sular %100 artttı derken burda kamilin teki artmadı ispatla diyordu buda ona kapak olsun .
    dolar artarken her hafta zam geliyordu dolar düştü benzin düştü hala tık yok ! İşte bu fiyat davranışlarındaki bozukluk gelecekteki dolar enflasyon faiz konusunda şüphe uyandırıyor

4.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    dudu reis ne kaldı ucuz su an hicbir enstruman da is yok gibi ...dolar alsak al sat bile kazandırmıyor ...gun ici cıkıyor gun ici dusuyor makası cıktıktan sonra birsey kazandırmıyor son birkac gundur ufak ufak yukseliyor gibi ama sanki stopaj kararını bekliyor ...uzatılmazsa yukarılara cıkacak uzatılırsa asagılara inecek gibi...su an dolar tl fiyatını olusturacak baska bir etken yok gibi kısa vadede.
    maaş zamları da önemli olacak bence

5. https://www.bloomberght.com/haberler...er-kazanabilir
    Mb dan tekrar hamle gelebilir diyor önümüzdeki aylarda

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    dolar artarken her hafta zam geliyordu dolar düştü benzin düştü hala tık yok ! İşte bu fiyat davranışlarındaki bozukluk gelecekteki dolar enflasyon faiz konusunda şüphe uyandırıyor
    aynen dolar benzin dustu diye geri almadılar zamları cogu urundede gecerli bu aslında olması gereken bana gore su devletin artırdıg fiyatlar ( elektrik kullanan firmalar icin elektrik gaz kullananlar icin gaz ) +benzin fiayatları ...+hadi yurtdısın dan hammadde ithal edip icerde uretiyorsa onu da koysun ustune ....maliyet hesabı budur ...cogu urunde ...ama bakıyoruzki son 1 yılda %200 artan urunler var ....suya gelince su kaynagı bedeva 1 kere ustune devlet tesvigiyle tesis kurmussun zaten ....isci elektrik benzin plastik maliyetini koysan sucuların yaptıgı su zammı acıklanamaz ...cunku ham madde bedeva kardesim.....zamların bana faydası yokki ben zaten gercek enflasyonun cok altında bir faiz oranı alıyorum...ama cebime cok negatif yansıyor zamlar .....haziran secimi gibi yapılırsa yani secime kadar dolar ufak bir bantta kalıp secimden sonra artarsa enflasyon yine fırlar zaten ama biz yine eksi reel faiz alırız ...o bakımdan yarı dolar yarı tl iyi bir secenek olabilir .

7. Fibabanka
    Bugün aldığım tl oranları
    32 gün %26
    92 gün %26,50
    182 gün %27
    Sanırım piyasadaki en yüksek oranlar bunlar...

Sayfa 91/1012 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •