Bugüne bugün 2017 nisandan günümüze yazdýðým bir çok hisse olmuþtur ancak Genele bakalým hangi yazdýðým hisse önce Korkutup mal döktürmedi??
DENGE,KOMHL,FLAP bunlar hep uçacak bilançolar uçuk demedim mi?
neyse ESCOM un haberlerini sabýrla ben yaymýyorum piyasaya birileri yayýyor ancak ilgili haber:"batacak bitecek gibi" ben ise diyorum ki ESCOM gitmez buna karþýlýk olumlu yazdým ,yoksa en ufak bir baðlantým yok..KANITIM:0,56lara kadar basýlýp hýzlý toplanmasý ben toplayýn dedikten sonrasýdýr..
kýsacasý hemen uçmaz belki ama uzun vadede 0,60 lý fiyatlar tekrar imkansýz olabilir..krizden çýkýnca uçacak hisselerden bir tanesi olabilir..
GELEYÝM global krize?
global kriz ve ANLATILAN altýn ralli si hakkýnda yoýutube a videolar benyasaklýyken yüklendi..ben 6000 DOLAR ons fiyatý diyorum onlar ise 25000USD lerden bahsediyor..
ben 2028 tarihini veriyorum..onlar 2021 diyorlar..ben diyorum ki 2021 de 3.DÜNYA savaþýnýn ÇIKARTILMASI "dünyayý yönetenlerin planlarý arasýnda"
þuan Amerikanýn bilinçli halký kendilerini kendi istemediði kiþilerin HÝLE ve hurda ile yönettiklerini çok çok iyi biliyor..çýkacak isyanda ise ..Amerikan askerlerinin beyinleri yýkanmýþ durumda..kendi halkýný toplu katliam ile öldürecek..bunun için FEMA lar kuruldu bunu bilmeyen kalmamýþtýr bilgili insanlar arasýnda...kýsacasý bizden istenen þey köpek gibi çalýþmak SUSMAK düþünmemek VERGÝ vermek..çocuklarýmýzýn beyinleri daha 6 yaþýnda yýkanýyor..unutmayýn belli büyük insanlarda önceleri VATANhainiydi..birileri onlarý böyle ilan etmiþti..veya terörist ilan edildiler..boþuna sizlere SON 3 yýldýr medya VATAN millet filmleri dizileri göstermiyor...ÜLKEmiz 2019 da savaþa giriyor bunun haberleri kulaðýma GELDÝ..
ispatlarým:
1-emekli Astsubay-istifa etmiþ astsubay gibilerin sefer görev emirleri ile hazýr olmalarýný emirleri gönderildi
2-ayný þekilde yedek subay istifa subay emekli subaylar göreve çaðýrýldý.
3-Amerika IRAKdan çok baþý aðrýdý artýk bir maþa kullanacak bu MAÞA medyanýnda bize anlattýðý gibi biziz..
4- tek ekonomi kanalý her gün "AÇIÐA satmayýn çaðrýsýnda bulunuyor" kimse þikayet etmiyorgülünç
5-mal alýn ucuzuz diye artýk aracý kurumlar müþterileri arýyor ve 1 YIL evet evet 1 yýl sizden SIFIR komisyon alalým anlaþmalarý yapýyor..
6-internetiniz her gün izleniyor..ne yazýyorsunuz ne yapýyorsunuz araþtýrýlýyor..
7-DOLARIN bugün reel deðeri 14-17 TRY arasýnda ancak AMerika bunu koz olarak kullanýyor iktidarý TEHDÝT etmek için
aslýnda çýkýp REis deseki kardeþim bizi tehdit ediyorlar.dolar 25 try olacak emin olun bir çok kiþi vatan için zarar etmeye razý olur..ancak bunu derse de demezsede iktidarýný garantilemek için birþeyler gizlenmeli..çünkü Dünyayý yöneten güç bir günde tepe taklak indririr adamý..nasýl mý? bütün medyatik kiþiler dizi oyuncularý vs..onlarýn adamlarý hepsini örgütten gidecek bir mesaj yeterlidir..
8-GAyrimenkul sektörü batýyor arkadaþlar bir SHORT iþlemi yapýlabilse emin olun büyüklerine yapardým..
siz inanýyor musunuz SAVAÞ ortamýnda 100try eden bir arsa 10try olur? olmaz 1 TRY ancak eder
yanlýþ duymadýnýz...bizzat 1999 depremini avcýlarda yaþamýþ birisi olarak,,hesabýma göre 1999 yazýnda 30-40milyar eden deniz manzalý evim depremden sonra 5 milyar etmedi..toplanmasý piyasasýnýn ve deðerin 10milyar olmasý 2002yi buldu..sonuçta 2014 te 650 000 e sattým ...þuan alan kiþi ayný fiyata bana geri al diye yalvarýyor..almam çünkü KONUT sektörü faize duyarlýdýr..faiz %28 se konut sektörü 3 yýlda yarýya bile düþer..
örnek:dolar alýrým bu fiyatlardan 2019 ekim kasým gibi zaten minimum 10 try..
konut yerinde dahi saysa yine kardayým..
ben ki kilo ile çin den mal getirip burada türk insanýna kazýk atmýþ bundan piþman olup tövbe etmiþ birisiyim..bu iþler böyledir..þuan X markasýnýn bssit 1 dolarlýk sensörü türkiyede 300 try ,,
dediðim gibi siz halen 3 HARFLÝ market zincirlerine gidin hepsi arasýnda anlaþmýþ sanki SU içme suyunu FRansadan EVÝAN olarak getiriyor ..1,65 try olan su þuan 2,5try hadi bakalým??? fýrsatçýdýr bizim insanýmýz..belediye suya zam yapar vs..
sen ise halen BORSADAN nasýl kazanýrým diye Hesaplarsýn adam bu þekilde parayý CUKKALAR:
http://www.hisse.net/topluluk/showth...409#post398409
unutmayýn ,DÜÞÜK dolar neye EÞÝTTÝR? düþük konut piyasasýna eþittir yükselmesi ilk baþta kriz yaratabilir ancak NE KADAR hýzlý yükselirse KRÝZ o kadar çabuk biter..
yani AMERÝKAYA yalvarýp dolarý 5 tl yapmak bize bir fayda saðlamaz..
FAÝZÝ indir %5 e yýllýk ..býrak dolar 25 try olsun bize çok faydasý olur..
ne olur peki
100 000 try ye getirilen bir otomobil (vergisiz)
500 000 try olur
OLSUNDA bizim insanýmýzýn EMEÐÝNÝN çalýnmasýna bir bakýma AZALMA olur..
belki vergilrr aþaðý çekilir böylece..mesela 100bine gelen araç 300 000 e satýlýyorsa bu kez vergi ona göre ayarlanýr ve 700bin e satýlýr..
kýsacasý birilerinin ZEKALARI yok halen vatandaþa para harcatma çabasýndalar..
kaç ay önce yazdým sen halen 4K televizyon almak istiyorsun ancak JAPON evinde 47 K tv kullanýyor ..(biliyorum piyasada yok öyle birþey sadece özel kiþilere hediye olarak gidiyor sen alsan alsan 8 k alýrsýn ancak..)
sen de þimdi bana ERSOY delta 47k TV diye birþey uydurdu diye þikayet edersin 3 gram beyninle..
neyse : arkadaþlar son 1 haftadýr ekonomi kanallarý ve aracý kurumlarýn destekleri ile mal PZARLANIYOR bende 1 lot mal yok alt kademelerden gelenleri ise SÜRELÝ emirlerle üstlere yazýyorum ..%1 kazansam kardýr..ki kazanýyorum unutmayýn beklemeyin..SErmaye piyasalarýnda BÜYÜK YALAN þudur:"UZUN vadeci olun" sadece enayilik....
bir ARA hatýrlarmýsýnýz bilmiyorum F/K oranýnýn YALANINI ve mal pazarlama amaçlý UYDURUKÇULAR tarafýndan SIKça kullanýldýðýný yazdým resim ile anlattým..
F/K 3 olsun bunun anlamý 3 yýlda paranýzý amorti ediyorsun ama HANGÝ faiz ortamýnda??? amerikada FAÝZ %1,80 sende %28
tabii ki ORADAKÝ adamýn F/Ksý 12-15 olacak.çünkü faiz düþük ...KISACASI ::faiz=düþük F/K
bakýn 1990lý yýlalrýn borsasýna siz yeniyseniz ESKÝLERÝ dinleyin..O yýllarda faiz %70 ile %100 ler arasýndaydý...F/K oranlarý ise bankalarda 1 ler falan..
bunu TELEVÝZYONDAKÝ o SAHTE ve YALANCI aylýk MAAÞLARI 1 000 000 try olan yatýrým danýþmanlarý isimli kiþiler SÝZE anlatýr mý sanýyorsunuz?
sizler sadece SÝSTEME kanmýþ kiþilersiniz..unutmayýn piyasanýn AKLINI karýþtýrýn...mesela 100 bin lot malýnýz var bunu 100 lot luk 1000tane emir ile piyasaya gönderin...yoksa ALGORÝTMA ve robotlarýn HEDEFÝ olursunuz..
VÝRMAN iþlemlerini bolca kullanýn..
5 ayrý güncel hesabýnýz olsun A kurumundan ALIP B den satýn...YOKSA ALGORÝTMA sizi HEDEF yapar..
unutmayýn bu adamlar AYDA 1 milyon try maaþlarý sizi domaltmak için alýyor.

gülünç
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri