Sayfa 186/218 İlkİlk ... 86136176184185186187188196 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Mesela birincisi bu ...

KLİBİN BAŞLIĞINDA KÜRTÇE DENİLİYOR ..TÜM SÖZLER... FARSÇA

ALİ ismini de Eli yazana da ilk defa gördüm ömrü hayatımda
    Farsca sozleri goruyon emme Turkce sozleri gormuyon, sayin hocam? Kullandiklari saz Farslarin sazi mi? Farslar santur calar. Bak mesela ekledigim videolardan biri, Istiklal caddesinde cekilen, esmer gizin sarki soyledigi videoda genclerden biri santur caliyor. Kiz Iran Yahudisi ve Ibranice soyluyor.
    Kurtler Fars menselidirler. Ama ben o videoda, Kurtlerin Turklestigini goruyorum.

Diger taraftan yapilan bir rituel, yani ibadet ediyorlar. Tek bir sazi, belki kadinli erkekli 60-70 kisi caliyor, ortada bir orkestra sefi yok ama muthis bir uyum var. Sayet tef ya da darbuka gibi bir enstruman daha koyulsa yani ritm sazi eklense, yapilan iş sulanir ve uhrevi hava kaybolur. Ritimi son derece edepli ve saygili bir sekilde alkislarla yukseltiyorlar. Hersey dogal bir akis icinde ilerliyor, hicbir abarti ve dengesizlik yok, duzen ve intizam var.

Araplasmayacaksin Turkleseceksin.

Yani Araplari kucuk gordugumden degil, Arap Kulturu cok eski ve buyuk bir kultur, Araplar da son derece sakin ve degerli insanlar.

Ama biz Arap degiliz kardesim Turkuz. Bizim de bir kulturumuz var.

2. kemal kilicdaroglu adalet aramiyor.

kemal kilicdaroglu kendisini kumpasla chp nin basina getirenlerin hizmetindedir.

onlar ne emrederse onu yapiyor.

adaletin ustunu ortmeye calismak adaleti guclendirmez,

kumpascinin, darbecinin darbeden medet umanin adaletle ne isi ola ki?

tsk nin zayiflamasini bu vatani seven hickes istemez,

ama tsk icindeki adam mehdi diye taptigi icin darbe dahil, halka kursun sikmak dahil hersey mubah diyen bir hainse

onun varligimi yoklugumu tsk icinde bu ulke icinde hayirlidir,

darbeden hemen sonra hainler derdest edildikten hemen sonra tsk nasil

ansizin abd ve taseronlarinin karsisina dikilip suriyeye girdi acep ,

oncesinde kirmizi cizgilerim dedigi seyler birer birer cignenirken

fettosin kulu generaller doluyken niye pkk nin karsisina

cikamadiki suriyede ?

tsk nin maalesef zayifladigi dogrudur. cok zor bir donemden gectigimiz dogrudur.

caresi tsk yi bu hale getiren feto ile mucadeleye sekte vurmakmidir,

adalet kisvesi altinda,

bumudur adalet ?

kumpasi yapan fetodur, kumpasin videosunu berberogluna verdirtmistir

berberoglun un eline verense kemal olmasin, bu kadar kendini adalet

diye paraladigina gore.

mustafa balbay icin niye parmagini kipirdatmadiki hazret?

fetoonun silivriye tiktigi generaller icin niye aramadi adalet?

Dolar patlar, Turkiye batar diyenlere inat sonuna dek Turk varliklarina yatirim, sonsuza dek Turkiye Cumhuriyeti...

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Farsca sozleri goruyon emme Turkce sozleri gormuyon, sayin hocam? Kullandiklari saz Farslarin sazi mi? Farslar santur calar. Bak mesela ekledigim videolardan biri, Istiklal caddesinde cekilen, esmer gizin sarki soyledigi videoda genclerden biri santur caliyor. Kiz Iran Yahudisi ve Ibranice soyluyor.
    Kurtler Fars menselidirler. Ama ben o videoda, Kurtlerin Turklestigini goruyorum.

Diger taraftan yapilan bir rituel, yani ibadet ediyorlar. Tek bir sazi, belki kadinli erkekli 60-70 kisi caliyor, ortada bir orkestra sefi yok ama muthis bir uyum var. Sayet tef ya da darbuka gibi bir enstruman daha koyulsa yani ritm sazi eklense, yapilan iş sulanir ve uhrevi hava kaybolur. Ritimi son derece edepli ve saygili bir sekilde alkislarla yukseltiyorlar. Hersey dogal bir akis icinde ilerliyor, hicbir abarti ve dengesizlik yok, duzen ve intizam var.

Araplasmayacaksin Turkleseceksin.

Yani Araplari kucuk gordugumden degil, Arap Kulturu cok eski ve buyuk bir kultur, Araplar da son derece sakin ve degerli insanlar.

Ama biz Arap degiliz kardesim Turkuz. Bizim de bir kulturumuz var.

Sarafin cabernet sauvignon'den yudum aldıktan sonra Camel sigaradan alınan nefesi neftivari savuruken...

Gözlerinden öperim.

Hayat hoş gerisi boş

4. Yau ayvagübek abi bence seni tanıyor threesomeına kadar seviyeyi tahmin edebiliyor ...

Ama deve işinde neden ısrar etti anlamadım
    Sarafin cabernet sauvignon'den yudum aldıktan sonra Camel sigaradan alınan nefesi neftivari savuruken...
    Sinterklas ilen Mert hocam mesajlari verip gitmisler. Simdi farkettim, kalin kafaliyim abi, jeton gec dusuyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Yatirimciali Yazıyı Oku
    kemal kilicdaroglu adalet aramiyor.

kemal kilicdaroglu kendisini kumpasla chp nin basina getirenlerin hizmetindedir.

onlar ne emrederse onu yapiyor.

adaletin ustunu ortmeye calismak adaleti guclendirmez,

kumpascinin, darbecinin darbeden medet umanin adaletle ne isi ola ki?

tsk nin zayiflamasini bu vatani seven hickes istemez,

ama tsk icindeki adam mehdi diye taptigi icin darbe dahil, halka kursun sikmak dahil hersey mubah diyen bir hainse

onun varligimi yoklugumu tsk icinde bu ulke icinde hayirlidir,

darbeden hemen sonra hainler derdest edildikten hemen sonra tsk nasil

ansizin abd ve taseronlarinin karsisina dikilip suriyeye girdi acep ,

oncesinde kirmizi cizgilerim dedigi seyler birer birer cignenirken

fettosin kulu generaller doluyken niye pkk nin karsisina

cikamadiki suriyede ?

tsk nin maalesef zayifladigi dogrudur. cok zor bir donemden gectigimiz dogrudur.

caresi tsk yi bu hale getiren feto ile mucadeleye sekte vurmakmidir,

adalet kisvesi altinda,

bumudur adalet ?

kumpasi yapan fetodur, kumpasin videosunu berberogluna verdirtmistir

berberoglun un eline verense kemal olmasin, bu kadar kendini adalet

diye paraladigina gore.

mustafa balbay icin niye parmagini kipirdatmadiki hazret?

fetoonun silivriye tiktigi generaller icin niye aramadi adalet?

Hocam boşuna kendini bu topicte yorma...
    Bu topicin sahibi umudunu arap yarımadasındaki muhtemel karışıklığa ve yürüyen zevata bağlamıştı, ama o ticaret yolunun
    girişinde, Aden de bizim olduğumuzu hesaba katmadı..Patladı..

Lozanı onlar yırttı attı sonuçlarına katlanacaklar. Misak-ı Milli de bize yetmeyecek..Türkiye makas değiştirdi..
    Yıkacakları,ele geçirecekleri sandıkları ülke şahlandı..
    Fetö operasyonun en büyük amaçlarından biri İpekyolunu Türkler ve müslümanlar üzerinden kontrol etmekti..
    İlk hedefleri Türk Cumhuriyetleriydi ardından Afrikaya yöneldiler..

Devran döndü, Türkiye içeriden yıkılmayacak,kemirilemeyecek kadar güçlendi..Halk bir şekilde oyunu anladı ve tarafını seçti..
    Kaybedecekleri son oyunu 15 Temmuzda başlattılar, sonrada durmadılar, saldırılar kesilmesede canımız yansada kontrolü ele geçiremediler..
    Şimdi onlar uzun süredir görmeye hasret kaldıkları Türkü görecekler, yıkamadıkları gücün gerçek gücünü hayretle izleyecekler..

Artık ülkeyi dışarıya teslim eden azınlığın kudreti bitti, nefes borusu kesildi,içerde kurdukları son oyun buydu, altında kaldılar..
    Ellerinde kalan son taşeronlarını yollara döktüler,,Takılma o zavallıya..
    Bir hain grubunun ve onların bey babalarının şefkat tokadından korkan o zavallı, binlerce yıllık Türk Devletinin sillesini günü gelince yiyecek..
    Saldrsalarda alacakları bir sonuç yok..Gelselerde yenilecekler,,kesin ve net..

Artk heryere bizim çocuklarımız gidecek, vekaletle başkasına çalışanlar değil..
    Kürt probleminde son halka Ypg ve türevleri..Onlar imha edilince bizi nerde durduracaklar?
    Kazakistan dan Bosna ya, Şamdan Musula kadar esen rüzgarda biz olacağız..

Film yeni başlıyor.. Ben sonucu çok iyi biliyorum ama skoru merak ediyorum..

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku

Gözlerinden öperim.

Ruhuma ruh giydirdin sabah sabah var ol Mert abi
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

7.  Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    Hocam boşuna kendini bu topicte yorma...hocamı? sen sen gibilerin dervi geçti ne yani yürüyeni savunmayıp yürüteni hırsızı din tuccarınımı savunacaz haa son bişey fazla çakallar vadisi izleme
    Bu topicin sahibi umudunu arap yarımadasındaki muhtemel karışıklığa ve yürüyen zevata bağlamıştı, ama o ticaret yolunun
    girişinde, Aden de bizim olduğumuzu hesaba katmadı..Patladı..

Lozanı onlar yırttı attı sonuçlarına katlanacaklar. Misak-ı Milli de bize yetmeyecek..Türkiye makas değiştirdi..
    Yıkacakları,ele geçirecekleri sandıkları ülke şahlandı..
    Fetö operasyonun en büyük amaçlarından biri İpekyolunu Türkler ve müslümanlar üzerinden kontrol etmekti..
    İlk hedefleri Türk Cumhuriyetleriydi ardından Afrikaya yöneldiler..

Devran döndü, Türkiye içeriden yıkılmayacak,kemirilemeyecek kadar güçlendi..Halk bir şekilde oyunu anladı ve tarafını seçti..
    Kaybedecekleri son oyunu 15 Temmuzda başlattılar, sonrada durmadılar, saldırılar kesilmesede canımız yansada kontrolü ele geçiremediler..
    Şimdi onlar uzun süredir görmeye hasret kaldıkları Türkü görecekler, yıkamadıkları gücün gerçek gücünü hayretle izleyecekler..

Artık ülkeyi dışarıya teslim eden azınlığın kudreti bitti, nefes borusu kesildi,içerde kurdukları son oyun buydu, altında kaldılar..
    Ellerinde kalan son taşeronlarını yollara döktüler,,Takılma o zavallıya..
    Bir hain grubunun ve onların bey babalarının şefkat tokadından korkan o zavallı, binlerce yıllık Türk Devletinin sillesini günü gelince yiyecek..
    Saldrsalarda alacakları bir sonuç yok..Gelselerde yenilecekler,,kesin ve net..

Artk heryere bizim çocuklarımız gidecek, vekaletle başkasına çalışanlar değil..
    Kürt probleminde son halka Ypg ve türevleri..Onlar imha edilince bizi nerde durduracaklar?
    Kazakistan dan Bosna ya, Şamdan Musula kadar esen rüzgarda biz olacağız..

Film yeni başlıyor.. Ben sonucu çok iyi biliyorum ama skoru merak ediyorum..
    ı? sen sen gibilerin dervi geçti ne yani yürüyeni savunmayıp yürüteni hırsızı din tuccarınımı savunacaz haa son bişey fazla çakallar vadisi izleme

8.  Alıntı Originally Posted by Yavuzadana0101 Yazıyı Oku
    ı? sen sen gibilerin dervi geçti ne yani yürüyeni savunmayıp yürüteni hırsızı din tuccarınımı savunacaz haa son bişey fazla çakallar vadisi izleme

Sayfa 186/218 İlkİlk ... 86136176184185186187188196 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •