Sayfa 713/1200 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 5,697 - 5,704 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. fed bilanço kçültmeye başladığında ortalık karışacak gibi görünüyor.
    okuduğum kadarıyla bilançosunun %45 tahvillerden oluşuyomus ve bu tahvillerin süreleri bittiğinde yenilemeyecek ..yani tahvillerin değeri kadar piyasadan dolar çekilmiş olacak anladığım..
    ozaman bu durumda doların tl karşısında değerlenmesi yani tl nin değer kaybetmesi anlamına gelir gibi düşünüyorum.. ama sanki bilanço azaltmayla doların düşeceği fikri dolaşıyor piasada.. acaba bilerekmi yapılıyor bana bu koralasyon mantıksız geldi..
    piyasada bişey ne kadar az ise okadar değerlidir sonuçta.. bu konuada bilgisi olan varmıdır

2.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Beyler borsada inanılmaz bir rally var.

Bunu ben söylemiyorum. çoğu kağıdın grafiğine bakın. Bist tarihinin en büyük rallysindeyiz.

Ve kimse bunun farkında değil. Yani böyle bir açı ile yükseliş trendi hiç bir zaman olmamış.

2000 rallysinden bile büyük bir çıkış var. ama bu her kağıtta değil tabiki.
    Söylemek istediğimiz ancak iki ihtimali de yani,olağan düzeltmeli trend işleyişini gözardı etmediğimiz bir kontrollü gidiş senaryosunu seçerek yol aldığımızı biliyorsun sevgili dostum.oncec100-106 110 -114 bu rakamların aşılması USD ve Euro bazlı eski büyük zirve yakınlarına hedef olabilir.yıllar oldu savunalı.

3. İzocam düşeni kırmış gibi sacro neder acaba..

Yatırım Tavsiyesi Değildir..

4. sacro bu ne şimdi yolun 5ci km'sinde vites yükselt demiyor mu?

5. Sn. Sabursuz grafik atmışken adını saklamasan hoş olmazmiydi. Bu insanlar bu kadar paylaşım yaparken. Hoş olmamış.

6. KRDMD
    Sakin has back !

7.  Alıntı Originally Posted by eagle34 Yazıyı Oku
    Sn. Sabursuz grafik atmışken adını saklamasan hoş olmazmiydi. Bu insanlar bu kadar paylaşım yaparken. Hoş olmamış.
    istemeniz yeterli sn.eagle,
    bursalı bir çelik firması

8. Varolasin. Ben de size Denizli cam diyorum

Sayfa 713/1200 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •