Vay aq arkadaş % 15 artıdan eksiye geldi kağıt şuna bak ya böyle iş mi olur ne kadar ****** ... muş bu ******** big borsa denen ******
Vay aq arkadaş % 15 artıdan eksiye geldi kağıt şuna bak ya böyle iş mi olur ne kadar ****** ... muş bu ******** big borsa denen ******
Bigborsa denilen şahıs twitter da yazdıklarını canı isteyince siliyor. Silmiş çoktan ama gördüğümü yanlış hatırlamıyorsam eğer % 80 ini 2,17 den sattım diye yazmıştı. Bu olay gösteriyor ki kimseye güvenmemek lazım. Babanın oğlu olsa bile güvenilmeyecek devirde yaşıyoruz.
Kağıdın tahta yapıcısı ve şirketin sahipleri adam gibi adam olsalar böylelerine ters köşe yaptırırlar herhalde.
burdaki geçmiş yazışmalara bakarsanız bigborsaya küfür eden bi kişiyim milleti burda galyana getirdi ben diordum ona hep sen nerden türedin şimdi die amacı belliydi ztn bilanço yaklaşıo millete hedef verip durdu biz ta mayısta girdik bu kadar kesin konusmadik millete söle böle demedik adam millete resmen aldırdı kendisi fıydı gtiti habersiz 2.17 den verdi dün gece nie sölemedi çünkü onlara kendi malını sattı işte o.ç keske gelse foruma da anasnı skse millet ayhana gelince o da sevinio millet mağdur olmadı die 10 tl dedi 2 den sattırdı 5 ay mal tasıdı millet.
Bigborsa sizi attta götürdü...
Bu hisse 1,42 idi
2,26 gördü
Siz zarar ettiniz
Bu nasıl oldu?
1,42'de kalsaydı, karda olacaktınız öyle mi?
Biz 1,64'den aldığımızda siz 1,42 aldınız
Biz 2,07 alışlarımıza siz verdiniz
Kim kime sövmeli?
Ben batsaydım daha dün bir şey diyecek miydiniz?
Dün alışların hepsi 30 bindi, biri verse ben batmıştım
Bugün %15 yukarıda ve her kademede 30 bin alıcı vardı
Geri zekalı kim acaba, dün almayıp bugün alan mı?
Bugün satmayıp ağlayan mı?
Bir hisse %60 yükselmişse ve kazanamamışsan bunda kim suçlu?
Biz birine satacağız
Siz almamalıydınız
Bu hisse 2,20'den fazla eder
./.. dedik sonra 2,17 sattık
Fiyatı alıcı belirler
Şirketin tüm hisseleri kadar işlem gördü neredeyse
Biz satmasak başkası satacak
Bugün hiç kimsenin gücü yetmezdi
5 yıl ağlarsınız artık
Yer İmleri