Sayfa 517/948 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. 1 ocak- 9 şubat 2018

2.  Alıntı Originally Posted by axaray Yazıyı Oku
    Not aldım teşekkürler

“â€Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.â€â€
    En muhafazakar tahmin sayın izcinin ....bu kar da bence iyidir...2018 yılında ciro ve karı artırarak devam eder....bence aşırı yüksek kar beklentisine girmemek lazım...sonradan hayalkırıklığı oluşmasın...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Arkadaşlar forum sitelerinde insanların aldım, sattım diye yazılar yazması benim yatırım yapmamı, hedeflerimi etkilemez. Çünkü aslolan şirketin ne yaptığıdır.
    Bu forumlarda ikinci defadır böyle bir şey görüyorum. Hisse hakkında bilgi veren, emek harcayanlara hakaret ediliyor. (İlki uluse sayfasında sayın deeplara68'e yapılmıştı) Ben burada sayın izci önderliğinde bir sinerji yakaladığımızı ve bu ortamın daha fazla bozulmadan devam etmesini canı gönülden istiyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Şu konuşmalarınla ne yapmaya çalıştığını bir anlasam, geçmiş yazıların da öyle, oluyor her zaman böyle tipler.
    Hala anlayamadınız mı sn. İzci?

5. Sn. Mastorinin mesajını bir kez daha yazıyorum.
    Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Yeterince yükseldikten sonra bu kağıdı satıp pişman olan birini görmedim dünya gözümle... Tek bir parametre yetiyor satmak için, daha istatistiği bozmadı 11 yıldır.. ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Gogos Yazıyı Oku
    Sn. Mastorinin mesajını bir kez daha yazıyorum.
    Yeterince yükseldikten sonra bu kağıdı satıp pişman olan birini görmedim dünya gözümle... Tek bir parametre yetiyor satmak için, daha istatistiği bozmadı 11 yıldır.. ytd
    Sn mastoride bu yorumuna silver artık o silver değil demişti.
    Şirketin yapısının, pazarın durumunun , kağıdın fiyatının ttl ve usd bazında ucuz kalmış olmasının bu izleri sileceğini düşünüyorum.

Ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by Gogos Yazıyı Oku
    Sn. Mastorinin mesajını bir kez daha yazıyorum.
    Geçmişte dönemsel kar üretemiyordu, hissenin sürünmesi ondan dır. İnanın başka bir şey aklıma gelmiyor. Yoksa şirkette özel bir tehlike mi var? Niye kötümser olalım, düşünüyorum, bulamıyorum. Sizi üzdüysem özür dilerim. Bilançoyu didik didik ettim, şu an itibariyle borsanın en iyisi ve güzeller güzeli. Finansal tabloda yer alan hiç bir kaleminde sıkıntı göremiyorum. Yanılabilirim, atladığım bir şey olabilir, küfür olmamak şartıyla her türlü eleştiriye açığım. İsterseniz rantçı deyin, ister fırsatçı, sorun yok, gerçekten.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

8.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Katılım için biraz süre istiyorum arkadaşlar. Sn. Kemosabe üstadın çağrısından çok etkilendim, muhakkak hepinizi seviyorum. Beni gelmeyi düşündürecek, ikna edecek, bir kaç insanın başında geliyordu kendisi.
    Sn.kemosabe ile ayni düşüncedeyim

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 517/948 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •