C5 , 5 dakikalık kapanışların 1 dakikalık grafiğe yansıtılmış halidir.
Ancak bunu böyle kullanırsanız 5 dakikalık barlar kapanmadığı durumlarda repaint yersiniz.
Repaintden korumalı kod örneği Sezai bey'de var.
Not : üst periyot giydirme olayındaki sihiri ben bir türlü bulamadım.
Repaint kaynaklı cazip rakamlar sistemcileri büyülüyor herhalde.
var V = Sistem.GrafikVerileri;
var V5_ORJ = Sistem.GrafikVerileriniOku(Sistem.Sembol, "5");
var C5_ORJ = Sistem.GrafikFiyatOku(V5_ORJ, "Kapanis");
var MA5_ORJ = Sistem.MA3(C5_ORJ, "Exp", 22);
var C5 = Sistem.DonemCevir(V, V5_ORJ, C5_ORJ);
var MA5 = Sistem.DonemCevir(V, V5_ORJ, MA5_ORJ);
Sistem.Cizgiler[0].Deger = C5;
Sistem.Cizgiler[1].Deger = MA5;
for (int i = 100; i < V.Count; i++)
{
if (C5[i] > MA5[i])
}
vahap beyaz, ahmet çakar ....
Bu giydirme isin bir hikmet yok ayni parametreleri 1 liktede 5 liktede bulursunuz giydirmeyle ugrasip repaintle ugrasmayin hicbirsey farketmeyecektir
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
sizin gibi üstatlarla yarışmak bizim ne haddimiz sn orhan bayımız. biz maraba takımındanız )))
ama üstatlar birbileri ile yarışabilir mesela senede bir gelip 3 senede 750 vurdurdum diyen üstat ! lar var onlarla pek ala yarışabilirsiniz. karşıda toto varsa tabi) akşam akşam : DDD
makul düzeylerde yarışa girmekte zaman kaybı olur zaten aylık % 33 öngörülebilir rakamdır zannımca hisselerde bile yakalabilir.. biz bilmezük dedim ya maraba takıyoruz when rsi cross 50 = buy stayla.
amacım kimseninumudunu kırmak değilde eğleniyoruz işte ayda 25 arabada 5 evde 15 yapanları gördükçe bızık bızık )))
WilliamınR sini tomanın üst tarafına denk getirebilen oldu mu ?
Tiberius Hocam benim peşinden koştuğum formül bu muydu? Değilse hiç problem değil özelden gönderebilirsiniz![]()
Yer İmleri