Ana sayfa Borsa Borsada Bugün – 29 Kasım Çarşamba

Borsada Bugün – 29 Kasım Çarşamba

Her gün tek bir kurumun alımlıyla piyasa düşmeden ayakta kalmayı sürdürürken oluşan hacim, son günlerde yaşanan yükselişi desteklemez halde. Dün de QNB Finans tek başına piyasayı ayakta tuttu.

Şu anda görülen endeksin yukarı yönlü sert bir hareket oluşturma ihtimalinin zayıf olduğu, aynı şekilde aşağı yönlü sert bir hareket ihtimali de oldukça zayıf duruyor. Bu gelişmeler temkinli olmayı sürdürmemize neden oluyor. Borsada bir çok senet olması gereken değerden yüksek fiyatlardan işlem görüyor, bu nedenle oldukça seçici olmak gerekiyor.

Yerel seçimlerin ekonomiye etkisi olmamasına rağmen seçime kadar popülist politikalar uygulanacak olması, enflasyonun seçimlerden sonra düşmeye başlayacağını düşündürüyor. Yabancı yatırımcının seçimlere kadar ciddi bir giriş yapmayacağı düşünülürse borsanın yukarı bir hareketi seçime kadar yapma ihtimalinin azalmaya başladığını düşünmek yanlış olmaz.

Seanslık BIST100 Endeks Teknik Analizi
Günlük BIST100 Endeks Teknik Analizi

Her sabah BİST100 grafiği ile hareketli ortalamayı ve en verimli iki sistemi ve farklı indikatörleri grafik olarak izleyeceksiniz. Bu sistemlerden sizin risk anlayışınıza uyan, yatırım sisteminizi daha iyi yansıttığını düşündüğünüz bir ya da bir kaç sistemi direk izlemeye başlayabilirsiniz.

Örneğin StochRSI hızlı hareket ederken RSI ve hareketli ortalama daha yavaş hareket eder.

Pivot Seviyeleri

Önemli Bültenler

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here