Sayfa 1467/2404 İlkİlk ... 467967136714171457146514661467146814691477151715671967 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 11,729 - 11,736 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    İyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mekannnnnnnnnnnnnnnn

28.12.17 Perşembe kapanş

XU100 ve XU030 ,TL bazlı tarihi en yüksek günlük kapanışlarını yaptılar..yakışır
    2017 senesi başından itibaren BOĞA oldu ,bir çok hisse ve dolayısıyla endeks ..TL bazlı tarihi zirvelerini gördüler ve hatta bir çok major hisse Dolar bazlı tarihi zirvelerini gördüler...böylesine bir senenin kapanışı da üst seviyeden olması çok şaşırılacak bir şey değildi ...

Ve fakat ..bu bilindiğe rağmen biz mekan olarak terse geldik...Her şeyin hayırlısı
    Hayat hoş gerisi boş

2. selam mert hocam seni görmek güzel ...sevgiler ,saygılar..

zaman zaman kısa vadeli terse kalmak diyelim ...
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

3. Bu vade'de ilk başta çok iyi gittim fakat sonra bozuldu ...kendi adıma negatif olanın içinde pozitif olan bir kaç şey var ;

Mesela ; ASELS 'ı Türkiye'nin en değerli şirketi iken tam tepeden vurdum ,Doları tam tepeden tesbit ettim ,ağustos vade'den aldığım ders ile terste olmama rağmen hırs yapıp ekstra pozisyon açmadım 2 de bıraktım ...
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bu vade'de ilk başta çok iyi gittim fakat sonra bozuldu ...kendi adıma negatif olanın içinde pozitif olan bir kaç şey var ;

Mesela ; ASELS 'ı Türkiye'nin en değerli şirketi iken tam tepeden vurdum ,Doları tam tepeden tesbit ettim ,ağustos vade'den aldığım ders ile terste olmama rağmen hırs yapıp ekstra pozisyon açmadım 2 de bıraktım ...
    Ve fakat ... teknik analiz'e göre giden ben -daha önceden de yazdığım gibi en basit bir sistem olan 5 günlük EMA nın üstünde long altında şort 'u uygulayamadım ..sonuçta hep yazdığım gibi bilmek başka yapabilmek bambaşka.
    Hayat hoş gerisi boş

5. anladığım kadarı ile kayıp yok sen işini bilirsin ... çarpılmak sende de yok ..yumurtalar farklı sepetlerde ..sigorta çalışıyor

6.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    selam mert hocam seni görmek güzel ...sevgiler ,saygılar..

zaman zaman kısa vadeli terse kalmak diyelim ...
    Selam sevgili R&R hocam

Seni görmek de güzel ...daha önce de sana hitaben yazdımdı :umarım ki ağustos vade gibi terste kalmıyalım ..fakat kaldık

Sevgiler ,saygı ile beraber
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    anladığım kadarı ile kayıp yok sen işini bilirsin ... çarpılmak sende de yok ..yumurtlar farklı sepetlerde ..sigorta çalışıyor
    Ağustos vade kadar olmazsa da bir haylı kayıp var , en kötüsü de bu defa bilmeme rağmen terste kalmam ..Ağustos vadeyi bilenler bilir ki en çok bilenlerden biri de sensin ..defalarca yazmıştım ..bir kere daha olsa gene şort olurum ..niye? çünkü o zaman en tarihi zirvelerinde idi ve fakat bu defa zirvede değil ortalarda bir yerde şort oldum ki piyasa herkesin bildiği gibi doğası gereği BOĞA dır ve ilginçtir ki beni eskiden bilenler bilir ,azılı bir boğayım ..son 1.5 yılda 2 defa terse geldim ikisi de şorttan ..bu da ayrı bir ironi.
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Selam sevgili R&R hocam

Seni görmek de güzel ...daha önce de sana hitaben yazdımdı :umarım ki ağustos vade gibi terste kalmıyalım ..fakat kaldık

Sevgiler ,saygı ile beraber
    hocam hatırlarsan yıl sonuna kadar tahminimi paylaşmıştım yaz aylarında... sürekli bu masamda dedim... dip olarak ilk hedef 110 kırılırsa 100 demiştim ..800 puan daha aşşağıya salladı mendebur... ama yinede yakın zamanda paylaşımlarımda bu görüşümün masamda olduğunu söylemiştim... bu platformda paylaşmadığım uzun vadeli pozum hala masada ... kısa vadeli işlemlerde sıkıntı olmuyor değil...sigortalasam dahi zarar az dahi olsa oluyor.. neticede ... uzun vade sorunum yok ,kısa vade birkaç çizik... inandığım yolda ana hesabım bana yine kazandırdı ... sizdede öyle olduğunu düşünüyorum ..

Sayfa 1467/2404 İlkİlk ... 467967136714171457146514661467146814691477151715671967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •