Sayfa 1597/2404 İlkİlk ... 5971097149715471587159515961597159815991607164716972097 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 12,769 - 12,776 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    şimdi hayır gün önemli değil, son güne kadaralınıp satılır, tekniği filan olmaz dersem sanki doğrusunu söylüyormuşum gibi olurum.. bu oyun tamamen tecrübe ile oynanan pratiğe dayalı bi oyun..
    PUHAHAHAHAHAHAHAA Kİ NE PUHAHAHAHAHAHA

Tecrübe ve pratik

Ameliyathanede hasta uzanmış, heyecanlı ve gergin bir biçimde narkozun verilmesini beklerken cerrah içeri gelir:
    -Emine teyze, korkuyor musun?
    +Evet evladım.
    -Kaçıncı ameliyat bu senin? (hastanın yaşı 70 civarı)
    +Üç
    -Oo, hiç korkma teyzecim, benden tecrübeliymişsin sen, benim bu ilk olacak daha
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    varantında sözleşmesi var. evet konuşup sözleşme yapman lazım.. yoksa alıp satamazsın sadece izlersin..
    Benim tüm ürünlerde sözleşmem var ama varant için çok uyardılar beni onun için bugüne kadar hiç ilgilenmedim ..varant ta gün önemli diyorlar ..onun önemi ne?biraz açıklarsan sevinirim...
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    PUHAHAHAHAHAHAHAA Kİ NE PUHAHAHAHAHAHA

Tecrübe ve pratik

Ameliyathanede hasta uzanmış, heyecanlı ve gergin bir biçimde narkozun verilmesini beklerken cerrah içeri gelir:
    -Emine teyze, korkuyor musun?
    +Evet evladım.
    -Kaçıncı ameliyat bu senin? (hastanın yaşı 70 civarı)
    +Üç
    -Oo, hiç korkma teyzecim, benden tecrübeliymişsin sen, benim bu ilk olacak daha
    bak şimdi hiç tecrüben yok.. kağıda girdin oyun yatay devam ediyor. baktın bi anda 3 kadame aşağı bastılar.. bu durum kimisi için alım fırsatı olarak görülürken kimisi içinde satıp çıkmak olur.. yani tecrübe derken boşa demiyorum.. bunu varantta çok yaparlar.. bunuda izleye izleye anlarsın.. tecrübe dediğim olay bu.. yaa portakal cazııımm

4. varant sözleşme seçimini neye göre yapacağız? Fiyat penceresi de karışık kuruşuk ..mesela sen niye bu varant ı seçtin?

Vob da olay basit.
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bak şimdi hiç tecrüben yok.. kağıda girdin oyun yatay devam ediyor. baktın bi anda 3 kadame aşağı bastılar.. bu durum kimisi için alım fırsatı olarak görülürken kimisi içinde satıp çıkmak olur.. yani tecrübe derken boşa demiyorum.. bunu varantta çok yaparlar.. bunuda izleye izleye anlarsın.. tecrübe dediğim olay bu.. yaa portakal cazııımm
    Bu varant ta margin call falan var mı?diyelim işler beklediğinin tersine oldu ..ne yapıyorsun?
    Hayat hoş gerisi boş

varan sözleşme seçimini neye göre yapacağız? Fiyat penceresi de karışık kuruşuk ..mesela sen niye bu varant ı seçtin?

Vob da olay basit.
    endeks30 a göre alınır satılır.. bunun kullanım fiyatı 140. bin endeks te 143. bin küsur olmasından dolayı 140. a düşme ihtimali olduğu için seçtim..

Bu varant ta margin call falan var mı?diyelim işler beklediğinin tersine oldu ..ne yapıyorsun?
    gülme ama ben bu margin filan gibi terimlerden hiç anlamam işim yok çünki.. bak yine söylüyorum.. işler ters olduğunda şöyle yapman gerekir dersem yanlış yaparım.. bu oyun içinde gidişata göre verilebilen bi karardır..

8.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    endeks30 a göre alınır satılır.. bunun kullanım fiyatı 140. bin endeks te 143. bin küsur olmasından dolayı 140. a düşme ihtimali olduğu için seçtim..
    Bunu biraz açman lazım ...

Sadece benim için değil ..bu sayfayı okuyan herkes için ..çünkü tecrübe işte böyle bir şeydir ,mesela niye bu varant xu030 140 endekse göre?nerden bilebiliriz ..nasıl takip edeceğiz? kaçtan aldığımızda kaçtan satmalı falan filan gibi ..tabii bunların kesin kuralı yok senin tecrübelerin ne?
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 1597/2404 İlkİlk ... 5971097149715471587159515961597159815991607164716972097 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •