Sayfa 2099/2404 İlkİlk ... 1099159919992049208920972098209921002101210921492199 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 16,785 - 16,792 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Kurulum dosyasını nerden yükleyim?

Teşekkürler
    Daha önce kurulum yapıldığı için pc de olabilir yoksa...

Burda,

https://www.matriksdata.com/website/destek/download
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

2.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Daha önce kurulum yapıldığı için pc de olabilir yoksa...

Burda,

https://www.matriksdata.com/website/destek/download
    Sorumun nedeni de o ..acaba bilgisayarda var da ordan mı yoksa internetten mi .. neyse Türk usulü hallettim ..laptopu açtım kapattım düzeldi ..zuhahahahahahhaaa

Her ikinize de teşekkürler
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Sadece GS-FB derbisi ve dünya kupasında iddia oynuyorum bu yıl tamamı yattı 2 kupo derbiler 2 kupon da dünya kupası . Bence 3. ye gerek yok tahminim ilk yarı 0 2. yarı ingiltere alır maç alt biter
    Sadece alt kısmı tuttu bugün yeterince gitti oynasak kayıp günüymüş

4.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Sadece alt kısmı tuttu bugün yeterince gitti oynasak kayıp günüymüş
    Hakkaten he ..Hırvatlar 2-1 öne geçti ..İngilizler ne dandirik çıktılar ya
    Hayat hoş gerisi boş

5. Matriks yeni versiyonuyla geldi

Siftahı taze taze FDJI ile yapalım ..bunların gidişatı da bize benziyor sanki

Hayat hoş gerisi boş

6. Son zamanların en zorlu piyasa şartlarını yaşıyoruz. Seçim öncesi alışıldık bir sistemde ekonomik yapımız vardı. Şimdi ise ülkemizin yönetim sistemiyle birlikte gelecekteki ekonomik yapımız ve buna bağlı piyasa işleyişi değişiyor. Öncelikle bunun farkına varalım. Bu türden değişen sistemlerde bu sistemin piyasa şartlarında bulunmak istemeyen yatırımcılar ve fonlar olabilir. Buna paralel ise bu sisteme dahil olacak yatırımcı ve fonlarda gelecektir. Seçimden sonra gerek cumhurbaşkanı gerekse görevi deviralan ekonomi bakanı albayrak bu yönde işaretler verdi. Bu süreçte kesinlikle kredili işlem yapmadan , bu sisteme ayak uyduracak ve öne çıkacak sektörlere yatırım yapmak en doğrusudur. Günlük, haftalık hatta aylık fiyat hareketleri sizlerin psikolojisini bozmasın. İmkanı olan bu seviyelerden kademeli olarak alım yapabilir. Şuanda şirket piyasa değerleri tarihi dolar bazlı diplerde. Ülkemiz büyüyen bir ekonomi ve asla yatırım yapılıpta kaybedilmeyen bir ekonomik dinamiğine sahip. Şunlara kulak asmayın ; kriz olacak, çok borç var, yabancılar kaçıyor!!! Zaten kriz olsaydı bu kadar düşmezdik! Ödenemez bir borcumuz yok ve hatta borç rakamı abartılarak söyleniyor brut olarak. Bireysel mevduatlar, ticari mevduatlar ve kamuya ait mevduatlar söylenmiyor. https://www.bankaciyim.net/haber/293...iriktirdi.html bu linkten son mevduatlara ulaşabilirsiniz. Yasa bddk nın sitesinden. Daha öncede defalarca kez söylediğim gibi öne çıkacak sektörler; madencilik, enerji, petrokimya, savunma, teknoloji, bilişim, cam sektörü, tekstil ve turizm havacılk dahil.... Her geçiş süreci sancılı olur ancak belli bir zaman sonra sistem sonuç vermeye başladığında kazançlar artmaya başlar. Bu sistem değişikliğinde spk mevzuatının değişmesi, küçük yatırımcının ve uzun vadeli yatırımcının zarar görmemesi adına bazı düzenlemelerin derhal yapılması elzemdir. Örnek olarak ödünç pay sisteminin sınırlandırılması, kredili işlemlerin oranlarının düşürülmesi gibi. Öncelikle hepimiz bu ülkede yaşıyoruz ve bu gemide hepimiz varız. Kendi şahsi çıkarlarımız ve kazançlarımız ile kaybımız için algı bozacak söylemlerden hareketlerden kaçınmamız gerekiyor. Borsa bugün düşer yarın daha fazla çıkar. Benim kişisel düşüncem borsada dip noktası 87000 veya 89500 seviyelerinde oluşacaktır. Dolar kurunda ise 4,94 seviyesinin üzeri alım için risktir. Ve asla unutmayın bu sistemin devamı için bu yönetim seçildiyse gereken herşey yapılacaktır. Bizler birşeyler söylüyoruz bizimki temenmi. Bizim düşünemediğimiz ise yönetimin stratejisi olacaktır. Takipteyiz bekliyoruz. ( derin hisse )

7. Hırvatistan 2-1 İngiltere

Sevgili oscar77 ve Furkan şahsınızda Hırvatistanı tutanları tebrik ederim.
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by Hitit Yazıyı Oku
    Son zamanların en zorlu piyasa şartlarını yaşıyoruz. Seçim öncesi alışıldık bir sistemde ekonomik yapımız vardı. Şimdi ise ülkemizin yönetim sistemiyle birlikte gelecekteki ekonomik yapımız ve buna bağlı piyasa işleyişi değişiyor. Öncelikle bunun farkına varalım. Bu türden değişen sistemlerde bu sistemin piyasa şartlarında bulunmak istemeyen yatırımcılar ve fonlar olabilir. Buna paralel ise bu sisteme dahil olacak yatırımcı ve fonlarda gelecektir. Seçimden sonra gerek cumhurbaşkanı gerekse görevi deviralan ekonomi bakanı albayrak bu yönde işaretler verdi. Bu süreçte kesinlikle kredili işlem yapmadan , bu sisteme ayak uyduracak ve öne çıkacak sektörlere yatırım yapmak en doğrusudur. Günlük, haftalık hatta aylık fiyat hareketleri sizlerin psikolojisini bozmasın. İmkanı olan bu seviyelerden kademeli olarak alım yapabilir. Şuanda şirket piyasa değerleri tarihi dolar bazlı diplerde. Ülkemiz büyüyen bir ekonomi ve asla yatırım yapılıpta kaybedilmeyen bir ekonomik dinamiğine sahip. Şunlara kulak asmayın ; kriz olacak, çok borç var, yabancılar kaçıyor!!! Zaten kriz olsaydı bu kadar düşmezdik! Ödenemez bir borcumuz yok ve hatta borç rakamı abartılarak söyleniyor brut olarak. Bireysel mevduatlar, ticari mevduatlar ve kamuya ait mevduatlar söylenmiyor. https://www.bankaciyim.net/haber/293...iriktirdi.html bu linkten son mevduatlara ulaşabilirsiniz. Yasa bddk nın sitesinden. Daha öncede defalarca kez söylediğim gibi öne çıkacak sektörler; madencilik, enerji, petrokimya, savunma, teknoloji, bilişim, cam sektörü, tekstil ve turizm havacılk dahil.... Her geçiş süreci sancılı olur ancak belli bir zaman sonra sistem sonuç vermeye başladığında kazançlar artmaya başlar. Bu sistem değişikliğinde spk mevzuatının değişmesi, küçük yatırımcının ve uzun vadeli yatırımcının zarar görmemesi adına bazı düzenlemelerin derhal yapılması elzemdir. Örnek olarak ödünç pay sisteminin sınırlandırılması, kredili işlemlerin oranlarının düşürülmesi gibi. Öncelikle hepimiz bu ülkede yaşıyoruz ve bu gemide hepimiz varız. Kendi şahsi çıkarlarımız ve kazançlarımız ile kaybımız için algı bozacak söylemlerden hareketlerden kaçınmamız gerekiyor. Borsa bugün düşer yarın daha fazla çıkar. Benim kişisel düşüncem borsada dip noktası 87000 veya 89500 seviyelerinde oluşacaktır. Dolar kurunda ise 4,94 seviyesinin üzeri alım için risktir. Ve asla unutmayın bu sistemin devamı için bu yönetim seçildiyse gereken herşey yapılacaktır. Bizler birşeyler söylüyoruz bizimki temenmi. Bizim düşünemediğimiz ise yönetimin stratejisi olacaktır. Takipteyiz bekliyoruz. ( derin hisse )
    Takip edelim bakalım
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 2099/2404 İlkİlk ... 1099159919992049208920972098209921002101210921492199 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •