Sayfa 2239/2404 İlkİlk ... 1239173921392189222922372238223922402241224922892339 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 17,905 - 17,912 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. Arkadaşlar sıcak havalar ve nem devam ediyor .. küçük dostlarımızı unutmayalım,onlar için evimizin önünde bir kaç su dolu kap ve mama bulunduralım lütfen

https://www.youtube.com/watch?v=lQ4j0PNPYWY
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Sağol değerli büyüğüm konusamadı hala ama her şey yolunda ...

Sizinkiler iyice tablet kuşağı olmuştur tahminimce.

sintercim konuşmayan çocukların dilinin açılması için güvercin yumurtası iyi gelir derler ..mesela bende geç dilim açılmış ,annem çok güvercin yumurtası yedirdik sana derdi hep bana tabii dilim açıldıktan sonra bi daha susturamadılar ..zuhahahahahaha
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    sintercim konuşmayan çocukların dilinin açılması için güvercin yumurtası iyi gelir derler ..mesela bende geç dilim açılmış ,annem çok güvercin yumurtası yedirdik sana derdi hep bana tabii dilim açıldıktan sonra bi daha susturamadılar ..zuhahahahahaha
    Abi ilk defa duydum bugün güvercin yumurtası alayım madem fakat asıl sorun bizimkine nasıl yediricez..

4.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Abi ilk defa duydum bugün güvercin yumurtası alayım madem fakat asıl sorun bizimkine nasıl yediricez..
    Valla bende anneme nasıl yedirdiniz ki diye sorduğumda ,döve döve dedi belki dayaktan da dilim açılmış olabilir
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Valla bende anneme nasıl yedirdiniz ki diye sorduğumda ,döve döve dedi belki dayaktan da dilim açılmış olabilir
    Bunun bir de fıkrası var ; geçmiş zamanda çocuğun biri hiç konuşmuyormuş ..ailesi bu duruma çok üzlürümüş ..çocuk 10 yaşına gelince bir gün sofrada :anne tuzu uzatırmısın lütfen.. demiş..herkes şaşkın ama aynı anda sevinçli ..a güzel evladım sen niye bugüne kadar hiç konuşmadın demişler ..çocuk : ee yemek hiç bir zaman tuzsuz olmamıştı ki ..demiş..

zuhahahahahhaaaa
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bunun bir de fıkrası var ; geçmiş zamanda çocuğun biri hiç konuşmuyormuş ..ailesi bu duruma çok üzlürümüş ..çocuk 10 yaşına gelince bir gün sofrada :anne tuzu uzatırmısın lütfen.. demiş..herkes şaşkın ama aynı anda sevinçli ..a güzel evladım sen niye bugüne kadar hiç konuşmadın demişler ..çocuk : ee yemek hiç bir zaman tuzsuz olmamıştı ki ..demiş..

zuhahahahahhaaaa
    : ))))))
    Abi sabah sabah neselendirdin yine var ol.
    Palacim hadi neselendirme sırası sende.

7. 3 yaş olsa döve döve yediririm daha 2+2 ergenlik dönemi ellemiyorum

8.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    : ))))))
    Abi sabah sabah neselendirdin yine var ol.
    Palacim hadi neselendirme sırası sende.
    Benim oğlum da geç konuşmaya başladı .. biz ona güvercin değil de balık yumurtası yedirdik ..havyar dedikleri şey yani zenginlik başka bir şey yau
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 2239/2404 İlkİlk ... 1239173921392189222922372238223922402241224922892339 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •