Hayat hoş gerisi boş
Borsanın böyle bir Momentum Monetary ve Sentiment e kayıtsız kalması zaten şaşırtıcıydı
Hayat hoş gerisi boş
Gene bildim ve fakat gene yararlanamadım ...bu hareketi dün bekliyordum -olmadı ..genelde cuma günleri yeşil olur diye elimdeki güzelim şortu bugün 500 point kar'a flatladım ...
Kısmetten ötesi boş ...sağlık olsun huzur olsun İNŞALLAH![]()
Hayat hoş gerisi boş
Ahan da buyur 116250 ...geldiğimden beri 8 dakika oldu 2750 point da burdanama bunu da yapmadım ..
Bilmek değil yapabilmek önemli
Milyon kere yazdım
Onun için sağda solda bildim diye hava atıp durmasınlar ..yaptıklarını yazsınlar,onu da rael time online yazsınlar -iş bittikten sonra değil ... yoksa bilginin kralı bizde
Hayat hoş gerisi boş
117350![]()
Hayat hoş gerisi boş
Borsa yükselir bu çakma üstatlar kazanır borsa düşer gene kazanır aynı gün hem düşer hem yükselir gene kazanır borsa flat kalır gene kazançtalar yau
ooolum ,kızım ...sabah daha vob yeni açılmış saniyeler içinde binlerce point oynuyor ..nasıl bir emir girdin nasıl bir brokerin var nasıl bir sistemin var..bu hıza nasıl ulaştın da hep en dip ve tepeyi buldun !? heeç ...sanal alem ya ..salla gitsin
Hadi bunlar yazıyor da gelipte bu çakma üstatlara gaz verenler yok mu ..en komik o tayfa ..komik derkene trajikomik yani
Hayat hoş gerisi boş
Ve ilginçtir bu kazançların bir tanesini seans içi göremiyoruz ..hep seans kapanır ..iyice gün içi hareketler analiz edilir ..yurt dışı bakılır ..haberler gözden geçirilir ..sonra yazılır ..haa diyelim ki bu kadar organize işten sonra ertesi gün terse geldi ..hemen ona göre başka bir yazı
Hayat hoş gerisi boş
Yer İmleri