Originally Posted by mert45 Şerefsiz bunlar ya hocam her kez paranın peşinde
Hayırlısı İyi akşamlar
Originally Posted by mert45 Bir borsa forumunda devamlı FLAT takılana değil ..real time işlem paylaşana hayatın hoş olması ..yoksa gerisi boş Manzume şeklinde ..bir kere daha ..teee baştan ve hatta öncesinden http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=470 Flat de bir poz, hele ki böylesi paylaşılıyorken.. Devamlı derken ??, piyasanın hali malum.. Manzume olarak daha boş olur berisi de böyle..
Originally Posted by ConSenSus SenSor Flat de bir poz.. Devamlı derken ?? Manzume olarak daha boş olur berisi de böyle.. 27.7.18 de gelmişin 922 gönderin var sataşmadığın kişi kalmadı bi bana sataşmazsın dedim onu da yaptın ..daha ne diyim Neyse devam et ...severiz seni
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by kemo hocam her kez paranın peşinde De mi ..bunun altını var petrolu var mücevharatı var yatı var katı var..her şey para değil
Originally Posted by ConSenSus SenSor Flat de bir poz, hele ki böylesi paylaşılıyorken.. Devamlı derken ??, piyasanın hali malum.. Manzume olarak daha boş olur berisi de böyle.. Ben pozumu paylaştım manzumemi yaptım sen de sevilirsin neyse kaç kişiye çatmışım bak bakalım yannış söylüyon..
Originally Posted by CahilCuhela Hayırlısı İyi akşamlar Hayırlısı ...değerli şahsında tüm dostlarıma tekrar huzurlu geceler
Originally Posted by ConSenSus SenSor Ben pozumu paylaştım manzumemi yaptım sen de sevilirsin neyse kaç kişiye çatmışım bak bakalım yannış söylüyon.. Tamam peki sen haklısın,senin değerli şahsında tüm dostlarıma huzurlu geceler
Forum Rules
Yer İmleri