Sayfa 821/2404 İlkİlk ... 32172177181181982082182282383187192113211821 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 6,561 - 6,568 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Bundan 20-25 gün önce çakma matriks vardı onunla Grafikler çizmeye formullü indiklerle uğraşır dostlarla paylaşmaya Gayret ederdim ne yazık ki o dönem istemiyerek kapandı sanki
    Paylaşım yaparken kendimde baya bişiler öğreniyordum kendi açımdan ve dostların görmesi bakımından güzel oluyordu ..
    kuruma söyle matriks versinler ..herkese veriyorlar zaten.
    Hayat hoş gerisi boş

2. R&R hocam ..bugün sessizsin trade yok mu ...
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    R&R hocam ..bugün sessizsin trade yok mu ...
    evet..sıkıntılı bir gün ...beklemeyi tercih ediyorum...işlemler hoşuma gitmiyor ..her an ters poza sokabilir... netleşsin hoplayıp zıplamaya başlarım
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    kuruma söyle matriks versinler ..herkese veriyorlar zaten.
    Ben Geçen sene AĞUSTOS ayında oğlan evlendirdim borsadaki cüzi mektardaki paramı masraflara harcadım
    şu an da iş bankasında 300-500 varant işlemleri gir çık yapmaya çalışıyorum

kaptılmış ve açık kurumlar gedik yatırım, akbank, eczacı yatırım, sanko menkul, iş bankası yatırım hesabı, halkbank yatırım hesabı 6 tane kurum heralde akbank ı kapattım iğerlerinde işbank harici kullanmıyorum oda vermez senelerdir öyle biliyorum belki yanılıyor olabilirim ..

5.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    evet..sıkıntılı bir gün ...beklemeyi tercih ediyorum...işlemler hoşuma gitmiyor ..her an ters poza sokabilir... netleşsin hoplayıp zıplamaya başlarım
    Hayırlısı ...
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Ben Geçen sene AĞUSTOS ayında oğlan evlendirdim borsadaki cüzi mektardaki paramı masraflara harcadım
    şu an da iş bankasında 300-500 varant işlemleri gir çık yapmaya çalışıyorum

kaptılmış ve açık kurumlar gedik yatırım, akbank, eczacı yatırım, sanko menkul, iş bankası yatırım hesabı, halkbank yatırım hesabı 6 tane kurum heralde akbank ı kapattım iğerlerinde işbank harici kullanmıyorum oda vermez senelerdir öyle biliyorum belki yanılıyor olabilirim ..
    Hocam sen gene turquaz ı esirgeme mekan dan ...
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Hocam sen gene turquaz ı esirgeme mekan dan ...
    TURKUAZ dediğimiz renk i ayarlayalım arkadaşlarda yanıltmamış oluruz

Bu meta 5 i de TIFIL ismiyle forumlarda rastladığımız bir dostumun bana şifreyi gönderdi şimdilik kullanıyorum yarın gelir alırsa mahrum kalıcağımızıda şimdiden belirtsem iyi olur

8. 66 dakika

say babam say ....
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Sayfa 821/2404 İlkİlk ... 32172177181181982082182282383187192113211821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •