Sayfa 875/2404 İlkİlk ... 37577582586587387487587687788592597513751875 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 6,993 - 7,000 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Malesef parayı bulmadım
    iki dakikanızı alıp sabah takvim yaprağının arkasındaki kıssayı paylaşmak istiyorum ...

zengin bir baba oğluna vasiyet eder oğlum ben ölünce beni toprağa verirken lütfen çoraplarımla göm yalnız sana bir mektup bırakacağım çok zorda kalırsan açar okursun demiş ve zaman içerisinde baba vefat ediyor hocayla görüşüyor babamı çorapla gömebilirmiyiz hoca katiyen olmaz ne yapacağını şaşıran evlat bir başka hocaya gidiyor hocam babamın vasiyeti var çorapla defnedebilirmiyiz o hocada izin vermiyor çoçuk ne yapacağını bilmeden ozr durumdaki mektubu açmaya karar verir
    açar okur oğlum gördünmü o kadar zenginliğim olduğu halde beni çorapla defnedemedim gerisini sen düşün artık der
    ne yapalım bende öbür dünyaya bir kefenle gideceğim ya fazla paraya gerek yok san ki

evet güzel bi mesaj olmuş. ben senin az parayla varant oynadığını düşündüğüm için hisse tatmin edermi demek istemiştim..

2. Bu başlığı şu anda 8 kişi okumaktadır. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
    mert45, avcı+, HBYKCN+, karar_anı+, Rock'n Roll+, rosense+, sinterklass+

rosense hocam tam senin istediğin gibi ziyaretçi yok denecek kadar
    Hayat hoş gerisi boş

3. 27.7.17 Perşembe ilk seans kapanışı...zirvelerin seansı oldu...Yakışır.

Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    herkese bol şanslar.. eğer ilgilenir inceleriz derseniz, zevkine yükseleceğine inandığım hisseleri paylaşarak katkıda bulunmak istiyorum..
    Yaz karar_anı hocam yaz ...gerçi bizde hisse alacak para kalmadı ..zuhahahahahaaa

Bol şanslar
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Yaz karar_anı hocam yaz ...gerçi bizde hisse alacak para kalmadı ..zuhahahahahaaa

Bol şanslar
    fazla parası olan olabilir diye düşündüm. en azından büyük çizikler almazlar. kaybet,kaybet, paramı dayanır buna. sigara paramın bittiği günleri hatırlıyorum..

6.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    fazla parası olan olabilir diye düşündüm. en azından büyük çizikler almazlar. kaybet,kaybet, paramı dayanır buna. sigara paramın bittiği günleri hatırlıyorum..
    Evet ...hazıra dağ dayanmaz.
    Hayat hoş gerisi boş

7. Geçen 134950 den 2400 point düştü ..basit bir hesapla eğer yükselirse 134950+2400=137350 yeni hedef olabilir düşerse de geçen durduğu yer olan 132550 önemli ...

Mesele bunu bilmek değil ...mesele ne olursa ne yapmalı ve yaptığımızı online yazmak ...
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    70.000 & 110.000'e çıkan borsada "vay be ne çıktı ama" deyip de 1 kuruş para kazanamayan hatta benim gibi kaybeden kişiye Küçük Yatırımcı denir...
    Hocam 10 Temmuza kadar kazandım ama sonra kazandıklarımı kaybettim şimdi de ana paradan gidiyor ..ben şimdi küçük yatırımcı mıyım ? neyim ben ? puhahahahhaaaa
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 875/2404 İlkİlk ... 37577582586587387487587687788592597513751875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •