Sayfa 934/2404 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984103414341934 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 7,465 - 7,472 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. Bugünün timsahı da HALKB galiba -%0.80 haydi şuh kız örnek al senden de bekliyoruz
    Hayat hoş gerisi boş

2. Dolar endeksini takip etmek şart

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku

XU030 ,TL bazlı aylık grafiğinde ilk defa 8 ay kesintisiz yeşil kapattı bu da ayrı bir rekordur...Dolar bazlı grafiğinde de 8 yeşil bar var fakat 2009 yılında 9 ay kesintisiz yeşil kapatmıştı.Kesintisiz kırmızı bar ise en fazla 5.

Son 8 ayda dipten tepeye TL bazlı %52 Dolar bazlı %56 artış var.

8 aylık çıkış..dolar bazlıda 9 aylığı egale edebilecek mi..iyi soru..
    hatta ayın sorusu..

gün içinde çok şey okuyoruz haliyle..okumayı da severiz..
    geçen hafta p.tesi kapanışında kim olduğunu anımsayamadığımız biri..bu p.tesi aylar sonra ilk kez kırmızı yani eksi kapadı dedi..
    ilginç geldi..
    günlere de innaılır çünkü borsada..
    dün de p.tesiydi..
    2 oldu..
    acaba p.tesileri eksi kapanışlar..trend dönüşlerinin mi habercisi..böyle bir bilgi.algı var mı topiğimizde..
    sormak istedik..
    vob.çu üyelerimize de bu arada bol şanslar..

4. haftanın her gününe bir neden aranır ..temenni den öte birşey değil ..bende salı sallanır diyorum ama çivi gibi çakılı duruyor sallandığı yok
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

5. GECİKMELİ endeks saatlik Grafiğine yükselen trent çizdim gördüm ki üst bant a değip alt bant zşiyareti yaparmı diye aklımdan geçirmeye devam ediyorum ...

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    GECİKMELİ endeks saatlik Grafiğine yükselen trent çizdim gördüm ki üst bant a değip alt bant zşiyareti yaparmı diye aklımdan geçirmeye devam ediyorum ...

grafikte kusur var hocam... sağ göstergeler 101lerde kırmızı olan 107 de nasıl oluyor bu iş??
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

7.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    grafikte kusur var hocam... sağ göstergeler 101lerde kırmızı olan 107 de nasıl oluyor bu iş??
    Haklısınız çok dikkatlisin maşaallah
    vermedinizki bana bir matris kullanıcı adresi ve şifresi ne güzel FORMULLERİM var çeşit çeşit paylaşırdım DEMO işi vardı onada çomak sokmuşlar açılmıyor bir daha ...

8.  Alıntı Originally Posted by FİLOZOF16- Yazıyı Oku
    8 aylık çıkış..dolar bazlıda 9 aylığı egale edebilecek mi..iyi soru..
    hatta ayın sorusu..

gün içinde çok şey okuyoruz haliyle..okumayı da severiz..
    geçen hafta p.tesi kapanışında kim olduğunu anımsayamadığımız biri..bu p.tesi aylar sonra ilk kez kırmızı yani eksi kapadı dedi..
    ilginç geldi..
    günlere de innaılır çünkü borsada..
    dün de p.tesiydi..
    2 oldu..
    acaba p.tesileri eksi kapanışlar..trend dönüşlerinin mi habercisi..böyle bir bilgi.algı var mı topiğimizde..
    sormak istedik..
    vob.çu üyelerimize de bu arada bol şanslar..
    filozof hocam ..bana da mı lolo

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    24.7.17 Pazartesi kapanış

İstanbul borsası uzun zamandan beri ilk defa bir pazartesi gününü eksi kapattı.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...818#post682818
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 934/2404 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984103414341934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •