Sayfa 939/2404 İlkİlk ... 439839889929937938939940941949989103914391939 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 7,505 - 7,512 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Mert hocam elehtrih geldiyse söylermisin ne dediydin su an heyecan yaptım hatırlamıyorum dibimizi
    ooolm sinter yaşlandım hafıza da gitti birazdan senin burda olduğunu bile unuturum bakarsın

132125 mı gördü vob ..

gözlüğü bugün de unutmuşum yanıma almaya acaba yanlış mı gördüm yauvv
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908
     Alıntı Originally Posted by VEDAT Yazıyı Oku
    bugun sistem sat vermesede rsi aşırı sat göstermekte p tesi -1 düşüş yaşarsa piyasa dönüş sinyali verebilir
    global,a dikkat edelim bu derece mal yabancıda vardır ama kimin malını satıyor halen sır
    bakalım bugun istediğim düşüşü gerçekleştirecekmi endex, devamı gelir diye düşünüyorum
    ____________V_K____________

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    131250 ...muhahahahahaaa

bir rakam yanlis şimdilik ama bir bin daha basarsa ozaman tamam iste
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

4.  Alıntı Originally Posted by VEDAT Yazıyı Oku
    bakalım bugun istediğim düşüşü gerçekleştirecekmi endex, devamı gelir diye düşünüyorum
    oooo başkanım hoş geldin sen long deelmudun yauv
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by Last Trader Yazıyı Oku
    Daha dur Last Trader erkenden tatmin oluyorsun şöle Grafikte ok işareti koyduğum yere kadar bir düzeltme yapmasını istemez misin ?

6.  Alıntı Originally Posted by Last Trader Yazıyı Oku
    muhahahhahaaaaa
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Daha dur Last Trader erkenden tatmin oluyorsun şöle Grafikte ok işareti koyduğum yere kadar bir düzeltme yapmasını istemez misin ?

yok abi ben dibine kadar beklerim bilirsin 127 de iyi olur tabi ama neden daha fazlasi olmasin
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

ben günü artıda kapatırız diyorum.. tabii bu benim düşüncem YTD YTD YTD..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Sayfa 939/2404 İlkİlk ... 439839889929937938939940941949989103914391939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •