Vob ağustos vade en yüksek 136625 görmüştü vob ekim vade yani artık vobyvade olarak ilk seans 136025 gördü yani henüz bu vadenin ikinci seansında gap kapandı ..işte bu çıkarımsal sayıtım a dayanarak geçen vade gümbürtüye gittik..puhahahahaaa![]()
Vob ağustos vade en yüksek 136625 görmüştü vob ekim vade yani artık vobyvade olarak ilk seans 136025 gördü yani henüz bu vadenin ikinci seansında gap kapandı ..işte bu çıkarımsal sayıtım a dayanarak geçen vade gümbürtüye gittik..puhahahahaaa![]()
Hayat hoş gerisi boş
vob ekim vade günlük
![]()
Hayat hoş gerisi boş
vobyvade günlük
![]()
Hayat hoş gerisi boş
Vob bugün en düşük 135900 gördü ordan gelip 136650 gördü yani +750 point ,şimdi de ters yapması lazım yani 135150
Şimdi 136550 ...hadi palacan balığa yüzme öğretmiyelim ..bas aşşaa baam vur kırbacı vurrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
Hayat hoş gerisi boş
Hadi palacan bir saattir 400-600 arasında sıkıştırdın ..bas aşşaa işte basssssssssssssss![]()
Hayat hoş gerisi boş
YKBNK 4.70 ,-%3.29 ...DİĞER BANKALAR HOLDİNGLER VE ÖZELLİKLE VOB ..ÖRNEK ALIN İŞTE BOOLE ..basın aşaa ,vur palacan kırbacı vurrrrrrrrrrrrrrrrr kan fışkırsın gırnızı gırnızı ..136200 ...zuhahahahahahaa![]()
Hayat hoş gerisi boş
Tebrikler Mert abi sabrın sonu selamet... Ben yine patladım...
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yer İmleri