132275 ten şortlar kapandı...pazartesi kısmet yine şort açmayı düşünüyorum. ..
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
132275 ten şortlar kapandı...pazartesi kısmet yine şort açmayı düşünüyorum. ..
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şimdi gelelim son durum tespitine,
siyaseten;
ülkeyi yöneten kadro(lar) tam anlamıyla ilyas salman filmindeki karektere benziyor(lar). önce pkk tarafından aldatılan bu kadrolarımız, sonrasında bir çalım fötöden yiyen bu uzak görüşlü arkadaşlarımız müttefiklerimiz abd,almanya....gibi ülkeler tarafından da birer tokat yedikten sonra barzaniden de esaslı bir şamar yemeden duramadılar.bu arada tu kaka dedikleri haşdi şabi, kardişim esed ve rus prensi putin'den de medet umar hale geliverdiler...
sonuç: "0" yazıyla sıfır diye okunur ( keşke daha düşük puan olsa da versem)
ekonomi;
her toplantıda ahan da büyüdük,nah şu kadar genişledik diyerekten show yapmaktan geri kalmayan dahi kadrolarımız neden işsizliğin arttığını,cari açığın büyüdüğünü,enflasyonun azdığını,bütçenin darmadağın olduğunu açıklamak konusunda istekli olmuyorlar.
borsa endeksi(herifçik ve fak fuk fon sağolsun) rekor kırdı hamdolsun diye böbürlenirken faizin,dövizin,cdslerin durumunu görmezden geliveriyorlar.
şu kadar dövizimiz var der iken(net döviz rezervinin 25-30 milyar olduğunu cümle alem biliyorken) net açığın yüz milyarlarca usd doları bulduğunu hiç söylemiyorlar(aynı imf propagandası yapıp net borcu onlarca kat arttığını söylemedikleri gibi)
devlet dağılan bütçeyi makyajla dik tutmak için büyük inşaat projelerini özel sektöre yıkıp ancaaakkkk bütün işletme riskini vatandaşa yıkarak daha doğmamış çocuklarımızın kursağındaki lokmaları cebe atarken yaşayan çoluk çocuğumuzun rızkını suriyelilere peşkeş çekmekte sakınca görmüyorlar...
sanattaki,spordaki,toplumsal yaşamdaki başarılarımızı yazmama gerek yok kanımca...
sonuç, bu kadar hatanın gecikmeli de olsa endeksimize derin bir düşüş olarak yansıyacağını bilmek için alim olmaya gerek yok...tüm sorun pozisyon zamanlamasını doğru yapmakta...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
The Economist
İyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrr mekannnnn
18.11.2017 Cumartesi
İş yok güç yok kuş uçmuyor kervan geçmiyor .. oturup zırt pırt grafiklere bakıp kendi kendime sistem geliştiriyorum ..sankim milyar dolarlarıma bu yaştan sonra milyar katsam noolcak ...zuhahahhahahaaha![]()
Hayat hoş gerisi boş
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 29 kişi okumaktadır. (1 üye ve 28 ziyaretçi)
mert45
ooolum bu güzel tatil gününde ne işiniz var burda ya ...hadi ben yaşlıyım yapacak bi şeyim yok ...sizler gidip gezin tozun uçun uçurun yahumuhahhahahahaaa
![]()
Hayat hoş gerisi boş
http://www.hisse.net/topluluk/showth...42#post1256042
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 63 kişi okumaktadır. (11 üye ve 52 ziyaretçi)
ASELS yeni topiği ...bayaa bi kan kaybı var sanki ...
![]()
Hayat hoş gerisi boş
Vobyvade günlük
![]()
Hayat hoş gerisi boş
Yer İmleri