Sayfa 1456/2404 İlkİlk ... 456956135614061446145414551456145714581466150615561956 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 11,641 - 11,648 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

iyi hafta sonları dostlarım...yabancı yatırımcılar 8 aralık haftasında hissede 116 milyon dolarlık satış tahvilde ve bonada 102 milyon alış...son günlerde alışılmışın aksine yabancı takas oranı 65.1 düşerken borsa yükseldi işte bu işi nasıl yapıyorlar bir türlü çözemedim...endekste omuz baş omuz formasyonu bekliyom bizim pozizyonda o yönde biliyon abi farklı bi pozizyon bizi kötü yola düşürebilir ...bende 103 bin tahminimi yazayım kör kurşun belkim vurur tabi bizimki tahminden öte pozizyon icabı dua sayılır ...1 hafta sonra noel tatili ben noel babaya güveniyom bakalım artık kısmetten ne çıkarcaz...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul > güneybatı
    Gönderi
    1,864

The Economist

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    durum analizi...

son iki hafta vade sonu için...malum pozların karla kapanması için canla başla mücadele verdi meşhur herif kod adlı çete...

ama biliyorlar artık erdoğan artık bileğini bükemeyeceği karanlıklarla mücadeleye girişti...dünyada sermayenin tek sahibi yahudi lobisine, dünyanın gaddar jandarması abd'ye,avrupanın tek sahibi almanya'ya...

bu sebeple artık bu bendi inatçı olmayacak,olamayacaktır...

sadece bu mu? sadece siyasetle kazanılıp kaybedilmez bu arenada. abd dolu dizgin gidiyor önce parasal genişleme yavaşlatıldı,sonra bitirildi,faizler arttırılmaya başlandı ve şimdi de kesinti başladı.avrupa,japonya da mutlaka bu kervana takılacak 2018'de.bu gop'lar için bol ve ucuz paranın sonu demek.özellikle de bizim gibi borç batağına saplananlar için...

yani ekonomik olarak da kara bulutlar ufukta belirdi...peki seçimlerin yaklaşması borsanın yakasını bırakacak mı sizce?? giderek artan iç siyasi tansiyon çok yakında tek gündem haline gelecek hiç şüphesiz.

buna bir de baz etkisiyle kötüleşecek büyümeyi ve yine baz etkisi ile azalan şirket karlarını, kgf gazıyla şahlanan banka karlarının çakılışını da ekleyelim unutmadan...

teknik ne alemde peki??kısa vadeli aşırı alım seviyelerine ulaştık ama hem vade kapanışı hem de ocak vade mal pazarlama planı çerçevesinde biraz daha zorlayacaklardır hiç şüphesiz...aslında şu malum dava olmasa ocak sonu şubat başına kadar bir geri iki ileri zorlarlar diyordum ama erdoğan'ın iyice artan israil ve artık şahsen trump'ı hedef alan eleştirilerinden sonra hiç şüphem yok kallavi bir ceza yiyeceğimizden ve sonrasında yeni davalar ve yaptırımlardan.

felaket tellallığı gibi oluyor biliyorum ama borsa zirvelerindeyken satmak ve devam ederse kardan zarar etmek mi daha iyi bir seçenek yoksa dibi delik gibi düşen bir borsada malda yakalanmak mı??? üstelik endeks çıksa bile elinizdeki kağıt gitmeyebilir ve hatta düşebilir ama tersi durumda düşeceğine her türlü bahse girerim...

umarım hepimiz doğru kararlar alır ve bu çakallara para kaptırmayız...bol kazançlar...bol şanslar...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Duhul
    May 2017
    İkamet
    İZMİR
    Gönderi
    652
    Vob 24 topigi cok teknikçi ve dogru dürüst insanları kaçırmayı başardı.ben çok uzun yıllardır teknik analiz payalşmıyorum.sadece geyik

için forumu izliyorum.cumartesi burada paylaşmış oldugum .... büyük düşüş.... için 8-8-2017 tarihindeki PRİMARY ELMAS

formasyonunun.. son minör elmas formasyonununun içindeyiz. long pozdayım bugün için beklentim 137150-375 direncinin kırılması

(kırılacagını bekliyorum fdji için hedefim 24 820-850 oldugu için)halinde 138800-900 civarı beklentim var.satıp diger vade ilk

şortlarımı yapıcam. bunlar benim kendi analizimdir. lütfen bana uymayın .kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir. benim yüzümden

kimsenin zarar etmesini istemem. Bol kazançlar dilerim.
    Yazdıklarım yatıırm tavsiyesi değildir.

5. selam ...dedim amma mekan boş ...gemi ve diğerlerini alıp firarda millet belli

whitehaven beach de fındık kıran oynuyorlar kesin
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

6. İyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrr mekannnnnnnnnnnnn

18.12.17 Pazartesi kapanış

Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    selam ...dedim amma mekan boş ...gemi ve diğerlerini alıp firarda millet belli

whitehaven beach de fındık kıran oynuyorlar kesin
    Selam Sevgili R&R

Bu defa gemi falan filan yok ,çok terste kaldık

Bütün paracıkları TOKYO saati ile analez yapıp ve fakat DALLAS saati ile pozisyon yazanlar kazandı
    Hayat hoş gerisi boş

8. Tüm dostlarıma huzurlu bir akşam ve gece diliyorum

https://www.youtube.com/watch?v=fRh_vgS2dFE
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 1456/2404 İlkİlk ... 456956135614061446145414551456145714581466150615561956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •