Sayfa 1464/2404 İlkİlk ... 464964136414141454146214631464146514661474151415641964 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 11,705 - 11,712 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. Tüm dostlarıma huzurlu bir akşam ve gece diliyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=qX6Mqfu0m-8
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Sevgili R&R ve private 'den on binlerce mesaj gönderen arkadaşlar ; efem gündüz de yazın diyorlar ..

oolum ne yazayım ya ..terste kaldım ..ben ki real time online herkeşlerin gözü önünde portakallı pekin ördeği budunu rus havyarına banıp yiyen üstüne de chivas icon'u lıkır lukur içen birisi olarak 3 haftadır simit yiyorum içimden susam çıkacak yau ..ne yazayım
    Mert abi sen ki en fazla terste kaldığın yaz döneminde bile hanlar hamamlar gitti gidecek derken palanın yatını aldın elinden...
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Sevgili R&R ve private 'den on binlerce mesaj gönderen arkadaşlar ; efem gündüz de yazın diyorlar ..

oolum ne yazayım ya ..terste kaldım ..ben ki real time online herkeşlerin gözü önünde portakallı pekin ördeği budunu rus havyarına banıp yiyen üstüne de chivas icon'u lıkır lukur içen birisi olarak 3 haftadır simit yiyorum içimden susam çıkacak yau ..ne yazayım
    senin yediğin simitlerinin susamlarına barnak ıslatıp basıyoz biz be hocam ..dişin kavuğuna gitmiyo ama aç kalmıyoz çok şükür

ördek nedir ..hemde pekinli ... içtiğin nedir anlayamadım ... ayranın başka adımı

sen gel muhabbet olsun .... şahsen bakıyorum kimse yok kaçıyorum.... gel sen gel muhabbetten ördek doğar
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

4.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Mert abi sen ki en fazla terste kaldığın yaz döneminde bile hanlar hamamlar gitti gidecek derken palanın yatını aldın elinden...
    palanın algılarıyla oynuyor çaktırma... yakında yatını değil donunu bilem alır planın
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Aralık vade yılın kapanışı olması dolayısıyla ..şirketlerin ve fonların bir nevi yıllık karnesi olduğundan genelde yeşil kapatır ,görüntü şimdilik o yönde...bunu bildiğim halde gene terste kaldım ..demek ki hep söylediğim gibi:

Bilmek değil yapabilmek önemli.
    aynen sayın mert45...kendimi dinlemeye kendimi zorluyorum bu sebeple son birkaç yıldır...çünkü insan bile bile kaybedince üzüntü kat be kat fazla oluyor...kaybedeyim ama yapmayı düşündüğüm şeyi yaptığım için olsun...

saygılar...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

6.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    aynen sayın mert45...kendimi dinlemeye kendimi zorluyorum bu sebeple son birkaç yıldır...çünkü insan bile bile kaybedince üzüntü kat be kat fazla oluyor...kaybedeyim ama yapmayı düşündüğüm şeyi yaptığım için olsun...

saygılar...
    güzel bi düşünce acm hocam ...
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

7. Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

8. İyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrr mekannnnnnnnnnn

26.12.2017 Salı kapanış ...

Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 1464/2404 İlkİlk ... 464964136414141454146214631464146514661474151415641964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •