Sayfa 1471/2404 İlkİlk ... 471971137114211461146914701471147214731481152115711971 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 11,761 - 11,768 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    ismin gibi dürüst insansın sayın mert45 helal...akşam ismini hatırlamıyorum bir uzman algoritmalardan bahsediyordu.

siyaset,duygu,endişe,korku... hiçbiri yok sadece destek - direnç yani rakamlar dedi...işte hani derler ya tüfenk çıktı mertlik bozuldu diye...eğer karşımızda artık makineler var ise artık savaşı ona göre bir taktikle sürdürmek gerekiyor...

bizi siyaset çok etkiliyor...yok şöyle olacak yok böyle olacak...oysa öyle kaypak ki siyaset...hatırlayın bir iki gün önceyi, kudüs kararı bm'de alınınca aha şimdi abd ne yapacak diye baktık, 48 saat sonra vize kısıtlamalarını kaldırdılar.almanya,avusturya şimdi gitti dedik adamlar yumuşak yumuşak başladılar okşamaya

rusya meselesini hatırlayın savaş çıkacak dedik kanka olduk... yani nereye giderseniz gidin dünyada siyaset = çıkar...blöfler...yalanlar...boyundan büyük laflar...

zamanında muhalifken numan kurtulmuş'un konuşmalarını hatırlayın, devlet bahçeli'nin u dönüşünü hiç unutmayın...hükümetin hoca efendileri ile kardeş iken şimdiki öfkelerini( kim bilir yarın nasıl dönecekler )

yok ekonomi şöyle sakat, büyüme yalan, döviz borcu nah şu kadar...açın bakın bilançolara...petkim,ereğli,tüpraş,thy,bankalar daha yüzlerce sirket...dünya piyasaları pespembe...karlar gani...hal böyle iken,bugünü paraya çevirmenin tek yolu rakamlara konsantre olmaktan geçiyor...

ha yarın bilançolarda bozulmalar başlar,dünya piyasaları irtifa kaybetmeye başlar,her vade vobda korkusuzca açılan longlar yerini korkusuz shortlara bırakır işte o zaman yine sadece rakamlara güvenip düşüşten de hatırı sayılır paralar kazanılır mutlaka...ama önce günü yaşayalım

yani işin özü siyaset yalan,dolan rakamlar gerçek...
    Teşekkürler sevgili acm

Yukardaki bu grafiği ilk defa Kasım 2016 YANİ 13 AY ÖNCE borsa dipte iken ve çoğu uzman tarihi düşüş beklerken paylaşmıştım ve Türk borsası çok yükselecek demiştim ayrıca Dow için de buna benzer bir grafik ve yorum yapmıştım bunların da an be an en canlı şahidi sevgili sinter dır ...ve fakat bu yükselişi öngörmeme rağmen 2017 de bunca rekor kırılırken çok fazla kazanamadım çünkü senin de yukarda saydıkların faktörler insanı etkiliyor...ama bir kere daha anlaşıldı ki trend varsa gerisi sadece hikayedir.
    Hayat hoş gerisi boş

2. Bu son şort ve açık tradelerimi endekste de aselsan hareketine benzer bir hareket olur diye yaptım fakat olmadı.

Yeni vade yani şubat 2018 vadesine flat giriyorum elimde sadece garan açıklar var .
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bu son şort ve açık tradelerimi endekste de aselsan hareketine benzer bir hareket olur diye yaptım fakat olmadı.

Yeni vade yani şubat 2018 vadesine flat giriyorum elimde sadece garan açıklar var .
    aselsan fikriniz doğru.endeks son yükselişin son zamanında o hareketi yapacak bence de.ama aselsan hareketi önceye çekti sebebi de içeriden alınan arz haberiydi. resmen suç...ama bu kadar çamurlu elbisede leke belli olmuyor
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

4.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    aselsan fikriniz doğru.endeks son yükselişin son zamanında o hareketi yapacak bence de.ama aselsan hareketi önceye çekti sebebi de içeriden alınan arz haberiydi. resmen suç...ama bu kadar çamurlu elbisede leke belli olmuyor
    Ben hareketlere teknik olarak bakıyorum.
    Hayat hoş gerisi boş

5. Daha önce paylaştığım bir film ..iyi seyirler

Bu hafta sonu bir gün fazladan ...Tüm dostlarıma huzurlu bir hafta sonu

https://www.youtube.com/watch?v=H1IFp31f_Vw
    Hayat hoş gerisi boş

tüm dostlarımın yeni yılını kutlarım...
    teb yeni pozizyonlarını taşımadı neden acaba...biraz aşağı yapıp aşağıdan long yapabilirler mi acaba...
    meri ilk çeyrek asya piyasaları % 100 yukarı diyor ...2018 yılı tahmini böyle ons altına da 1326 dolar bekliyorlar...
    para piyasası kurulu toplantısı var 13 ünde...bu tarihe kadar 110 kadar gevşer diye düşünüyorum yalnızca kendi fikrim çünkü buraya teb çıkardı 250 milyonluk malı satınca gelir diye düşünüyorum...dolares herkes aşağı bekliyor grafik 3.60 a kadar gelir diyo biz niye long açtık hükümet aşağı gelsin istemiyor ,230 milyar dolarlık ödeme var bu yıl için ...ons altında sort açacaktım 1300 de meri raporlarına bakınca vazgeçtim biraz daha bekliyelim öyle gireriz iktisatçı abiler faizler yükselince altın düşer diyo ama meri nin dediği oluyo ...ocak 30 da fed var sonraki martta ,demek ki yeni üyeler ve başkan ocakta bir şey yapmayacak yani martta kadar sıkıntı yok...okuduğum yerli kurum raporları 2018 ilk çeyrek en yüksek bekliyor ...2 . çeyrek ten sonra umut yok ...benim strateji bu yönde umarım yeni yıl uğurlu olur hepimize bol şans diliyorum...

7. İyi günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mekannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

31.12.2017 Pazar

Yılın son günü ... borsacılar için genel olarak totalde güzel bir yıl oldu ,bir çok rekor kırıldı ..görülmeyenler görüldü....yeni yılın da sadece borsacılar için değil herkes için güzel olmasını dilerim.
    Hayat hoş gerisi boş

8. Muhteşem Showman ,çok güzel bir film ..görsel ve işitsel bir şölen..

Ailece izlenebilir çok lezzetli bir film ,şiddetle tavsiye ederim.

Beni en çok etkileyen sahnesi .. bu cümlenin geçtiği sahne oldu;

"Tüm dünyanın seni sevmesine gerek yok ,bir kaç iyi insan severse yeter"

https://www.youtube.com/watch?v=0D2vF7Sw7hk
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 1471/2404 İlkİlk ... 471971137114211461146914701471147214731481152115711971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •