Sayfa 1554/2404 İlkİlk ... 5541054145415041544155215531554155515561564160416542054 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 12,425 - 12,432 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. İyi akşamlar mekan

2.3.18 Cuma

Kapanış

Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bu kadar grafiğe baktıktan sonra şahsi kanaatim vob bir müddet 137-147 aralığında gelip gider sonra da düşer ,Nobelli hocaların dediğine bakarsak da uzun vade borsalar hep yükselir düşerse de yükselirse de önemli olan bizler o dönemlerde hangi pozisyondayız ..hep doğru tarafta oluruz İNŞALLAH
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post1731739

Bu yazı 18.2.18 Pazar günü yazıldı ,vobyvade 144100 kapatmıştı ve bu tarihten 7 iş günü sonra 147125 gördü ve aşağı saldı ve bugün yani 3 iş gün sonrası 141875 gördü.
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post1731739

Bu yazı 18.2.18 Pazar günü yazıldı ,vobyvade 144100 kapatmıştı ve bu tarihten 7 iş günü sonra 147125 gördü ve aşağı saldı ve bugün yani 3 iş gün sonrası 141875 gördü.
    Ben bunu öngördüğüm halde değerlendirebildim mi!? Hayır
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ben bunu öngördüğüm halde değerlendirebildim mi!? Hayır
    Ve bu sebepten dolayı defalarca yazdım;

Ben mert45 olarak çevrim içi gerçek zamanlı (online realtime )pozisyon veya görüş - analiz paylaşmayan kimseye o şahısa bir borsacı olarak zerre kadar saygı duymuyorum.

Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Tüm gün longdan para kazandım ha eski işlemlere göre para denmez ancak pera.. Bi fıçı pera alır en azından ki kazandığının yarısını komisyona vermek var. Günlerce 30 dk altına gelsin giriyim dedim ve yapamadım zaten Mert abinin dediği gibi ah bi yapabilsek...
     Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    ... ve yapamadım zaten Mert abinin dediği gibi ah bi yapabilsek...
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ve bu sebepten dolayı defalarca yazdım;

Ben mert45 olarak çevrim içi gerçek zamanlı (online realtime )pozisyon veya görüş - analiz paylaşmayan kimseye o şahısa bir borsacı olarak zerre kadar saygı duymuyorum.

Şarlatan spek uşaklarına mekan olarak bir bütün olarak bugüne kadar hiç tolerans tanımadık ..tanımıyacağız ..delikanlı gibi paylaşana da her zaman hörmetimiz ve sevgimiz baki ...
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by harputlu23 Yazıyı Oku
    Bir spekülatörün en büyük düşmanı kendi içindedir. Umut ve korku insan doğasının ayrılmaz birer parçasıdır. Borsa size karşı işlemeye başladığında, hep hergünün son gün olduğunu umar ve bu umudunuz yüzünden biraz daha zarar edersiniz. Oysa nice ulus umut sayesinde ayakta kalabilmiş, devlet adamlarına elde ettikleri başarılar umut getirmiştir. Borsa lehinize işlemeye başlayınca da korkmaya başlar, ya yarın zarar edersem diye düşünürsünüz ve zamanından önce satarsınız elinizdeki hisseleri. Korku, elde edebileceğiniz kazancı sınırlar. Başarılı bir borsacı bu iki güçlü duyguyla savaşmalı, doğal dürtü dediğimiz bu iki şeyi tersine çevirebilmelidir. Umut etmek yerine korkmalı, kormak yerine umut etmelidir. Zararın daha da büyümesinden korkmalı, kârların daha da artmasını ummalıdır. Ortalama insan ise bunun tam tersini yapar ve bu yaklaşımla borsada oynamak tehlikeli bir kumara benzer.

Ben ondört yaşından beri spekülasyon işindeyim. Hayatta başka işim olmadı. O yüzden ne dediğimi çok iyi biliyorum. Borsada üç kuruşla başlayıp sonra milyoner olarak geçirdiğim yaklaşık otuz yılın sonunda şunu söyleyebilirim: İnsan belli bir zamanda bir hisseyi ya da bir hisseler grubunu alt edebilir, ama bütün borsayı asla! İnsan pamuk ya da zahire alarak kâr edebilir, ama kimse pamuk ya da zahire borsasını alt edemez. At yarışları gibi. İnsan bir at yarışı kazanabilir, ama bütün at yarışlarını asla!

(Bir Borsa Spekülatörünün Anıları)

İşte hadise bu ...

Defalarca yazdım ..borsa da hayat gibi ..her zaman kazanamazsın ..bu bir kere doğa kurallarına aykırı ..hayvanlar aleminin kralı arslan bile her avında başarılı olamıyor ..en yetenekli iş adamı bile her girdiği işte başarılı olamıyor ,en yetenekli cerrah bile her ameliyatında istediği sonucu alamıyor ,ülkesinin milli takımını neredeyse tek başına finale getiren dönemin en başarılı futbolcusu penaltı kaçırabiliyor ve dünya şampiyonluğunu bu kadar basit bir şekilde kaybedebiliyor...

https://www.youtube.com/watch?v=fpbkRApq9qY
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    İşte hadise bu ...

Defalarca yazdım ..borsa da hayat gibi ..her zaman kazanamazsın ..bu bir kere doğa kurallarına aykırı ..hayvanlar aleminin kralı arslan bile her avında başarılı olamıyor ..en yetenekli iş adamı bile her girdiği işte başarılı olamıyor ,en yetenekli cerrah bile her ameliyatında istediği sonucu alamıyor ,ülkesinin milli takımını neredeyse tek başına finale getiren dönemin en başarılı futbolcusu penaltı kaçırabiliyor ve dünya şampiyonluğunu bu kadar basit bir şekilde kaybedebiliyor...

https://www.youtube.com/watch?v=fpbkRApq9qY
    Ve fakat bu kayıplar onların birer efsane olmalarını hiç bir zaman örtemez ...

https://www.youtube.com/watch?v=eQtIh1Co-0U
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    Sevgili cefaks ,anlamlı paylaşımlarını uzun bir aradan sonra mekan'da görmek göz kamaştırıcı bir zevk ...

Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 1554/2404 İlkİlk ... 5541054145415041544155215531554155515561564160416542054 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •