Originally Posted by karar_anı hayır anunnakiler nki azeri.. Anunnaki'ler ile ilgili O kitabın adı ne?
Hayat hoş gerisi boş
Bu sırada borsa artıya geçti vob 140300 garan 10.95
Originally Posted by mert45 Anunnaki'ler ile ilgili O kitabın adı ne? sen teknoloji yi kullanan birisin mert.. zaten bi tane var google görürsün.. ben çok ilginç olduğunu söylüyorum.. inanılır gibi değil..
vob kademe
Originally Posted by karar_anı sen teknoloji yi kullanan birisin mert.. zaten bi tane var google görürsün.. ben çok ilginç olduğunu söylüyorum.. inanılır gibi değil.. Ben sana inanıyorum ..kitabın adını rica etmiştim.
Originally Posted by mert45 Ben sana inanıyorum ..kitabın adını rica etmiştim. anunnaki ler yazdımya.. gökten inen elliler deniyor.. konuyu anladın sanırım
Originally Posted by karar_anı anunnaki ler yazdımya.. gökten inen elliler deniyor.. konuyu anladın sanırım Varant ı anlamadığım gibi bunu da anlamadım .. anunnakiler azeri yazar giriyorum kitap ismi çıkmıyor..sen de söylemiyorsun ..öylece kaldı
Originally Posted by mert45 Varant ı anlamadığım gibi bunu da anlamadım .. anunnakiler azeri yazar giriyorum kitap ismi çıkmıyor..sen de söylemiyorsun ..öylece kaldı karar_anı hocam yoksa öyle bir kitap yok mu varant ta olduğu gibi John Benjamin Toshack mı geçiyon bizimle
Forum Rules
Yer İmleri