Originally Posted by mert45 Çok güzel teselli ediyon hocam sağol varol yok gerçekten üzüldüm.. olur ara sıra böyle şeyler..
Originally Posted by karar_anı vah garibim. somunda yoktu? yufkanın arasına sarıp yerdin Benim çocukluğum 2.dünya savaşına denk geldiğinden zor günlerdi.
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by karar_anı yok gerçekten üzüldüm.. olur ara sıra böyle şeyler.. Herkese oluyor mu ya gerçekten yoksam sadece benim başıma mı geliyor
Originally Posted by mert45 Benim çocukluğum 2.dünya savaşına denk geldiğinden zor günlerdi. bizi orda zamanında yufka arasına somun sarıp, hatta kola içip kafayı bulacağını sananlar bile oldu
Originally Posted by mert45 Herkese oluyor mu ya gerçekten yoksam sadece benim başıma mı geliyor bende zarardayım. kurtarabilirsem kacacam. pala da yakalayınca bırakmaz ama. neydi o, muck muck mu? ha işte ondan yapmadan bırakmıyor
Bu gene yükseldi ya 142200 oldu
Originally Posted by karar_anı bende zarardayım. kurtarabilirsem kacacam. pala da yakalayınca bırakmaz ama. neydi o, muck muck mu? ha işte ondan yapmadan bırakmıyor https://www.youtube.com/watch?v=2yVdUKQs0zY
karar_anı hocam ,bu defaki varant ın ne?
Forum Rules
Yer İmleri