O dönem ben bu forumda üye değildim ama mevcut forumda ve bu topikte benden sonra en çok yazan değerli forumdaşım Sayın sinterklass aktif üye idi ...kendisinden rica ediyorum o dönemde o topikte yazdıklarını link atarak buraya aktarması ...
Neden bunu istiyorum ?
Daha önce de defalarca yazdığım gibi..tarihini bilmeyen adam olamaz.
Hayat hoş gerisi boş
GARAN ...
![]()
Hayat hoş gerisi boş
Şahsen burada borsa hakkında bir yazı yazarken yemin ediyorum 20 defa tartıyorum ölçüyorum aman kimsenin vebalına girmeyim ...vob yazıyorum ve piyasanın en major hissesini yazıyorum ..aldığım pozisyonlarımı da online paylaşıyorum ve tüm mukaddesat'ım üstüne yemin ediyorum ki gerçek hayatımdaki pozsyonlardır ne bir eksik ne bir fazla... ...şükürler olsun şimdilik mahçup olmadım.Daha bu sabah Garan 8.95 gördü ki maliyetimdir ve vob 109575 gördü ki maliyetimin çok üstünde bir kazançtır...
haaaa burası borsadır yarın ne olacağını ALLAH dan başkası bilemez ama ben kimseyi yanıltmadığımı ve reel olarak zarara sokmadığımı biliyorum.Buda yeter de artar da...ki bu hep böyle olmuştur İNŞALLAH DA HEP BÖYLE OLUR.AMİN![]()
Hayat hoş gerisi boş
işte aranan topik..
işte arzulanan bakış açısı..
bir de sn.çokısacı..günlük limiti 2 ye çıkarsa..
buraların tadından yenmeyecek..![]()
hAA BU TARZ SLOW TRADER BİR ÇOK KİŞİYE SIKICI GELEBİLİR ..BEN DE HIZLI BORSANIN HIZLI BORSACILARI GİBİ GELİP DAKİKA BAŞI ORDAN ALDIM BURDAN SATTIM DİYE YAZABİLİRİM ...ama bunun ne bana ne de kimseye en ufak bir faydası olmayacak ...
Fakir bendeniz bir gün içerisinde vob da 532 yazı ile Beşyüzotuziki trade yapmış ama akşam eve boş dönmüşüm ...yok öyle bir şey...daytraderin kazandığı baki ve hatta vakii değildir.
Hayat hoş gerisi boş
ne topik yaaa..
ne dilersek oluyor..
katılımcılar birinci sınıf..
paylaşımlar..öğretici ve yatırımcıyı destekleyici yönde..
sn.çokısacı da modellerden objelere geçiş yaparak..tek yönlü bir sanatsal özne olmadığını gösterdi bizlere az önce..
du bakalım daha neler olacak..![]()
Ben şimdi çok konuştumbi antraht vereyim ..uykum gelmezse gelirim gelirse de sizler devam edin.
![]()
Hayat hoş gerisi boş
Yer İmleri