120825 bir önceki dip ..orayı zorlanmadan geçerse longerler için süper olur..şimdi 120000 ..5 günlük EMA 121375
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by Rock'n Roll selam ahali... sen bakma bana cahil cahil konuşuşuyorum ... ama para bende dayak var dedük cahilce konuştuk Burası endeks için dip deseydim haksız cıkardım , ancak buralar dedim 95 altına gelmedikçe pek yanılmış sayılmam
Originally Posted by CahilCuhela Kötüye kullanımı engellemek için 2 li kullanım engellenmesi normal Dünden beri düşünüyorum başka odaya gecince neden stop olmaz ? Ama dısarıya gidince stop oluyor ? Bi şey bulamadım ya Bir şey bulamamana şaşırmadım bulsaydın şaşardım
Originally Posted by mert45 120825 bir önceki dip ..orayı zorlanmadan geçerse longerler için süper olur..şimdi 120000 ..5 günlük EMA 121375 Asels burda kalmaz bence getirirler Ben dedim ya şimdi asels taban yer
Originally Posted by CahilCuhela Burası endeks için dip deseydim haksız cıkardım , ancak buralar dedim 95 altına gelmedikçe pek yanılmış sayılmam
Originally Posted by CahilCuhela Asels burda kalmaz bence getirirler Ben dedim ya şimdi asels taban yer
Originally Posted by mert45 I am always right
Originally Posted by CahilCuhela I am always right
Forum Rules
Yer İmleri