Originally Posted by mert45 111500 harputlu görse belçikalıları döver 111425
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by sinterklass şu an tam hisarın oradan boğaza atlamalık hava var ... yaya yolu genişledi artık oradan da korkuyorum akıntı değişmiştir diye .... Filmi izledin mi? https://www.youtube.com/watch?v=q_5xyfQa0Us
İzledim abi canlı canlı...
Originally Posted by mert45 gerçek düşüşlerde önce bankalara sonra sanayilere verirler bugün muhtemelen tüm gözler garan da olacak ,ben eregl takip edeceğim. Originally Posted by mert45 sanayi hisselerine fazla vermediler ama bankalar sıkıntıya girerse otomatikman sanayi de darbe alır. eregl -%6 tuprs -%10
GENEL DURUM
Originally Posted by mert45 Piyasa 5 günlük EMA nın üstünde ..böyle durumda kısa vadeli grafiklerde AL sinyalleri daha etkili ...tersi durumda SAT sinyalleri 111100
Başlığa ait bilgiler Bu başlığı şu anda 166 kişi okumaktadır. (40 üye ve 126 ziyaretçi) GARAN TOPİĞİ ...
Originally Posted by mert45 Başlığa ait bilgiler Bu başlığı şu anda 166 kişi okumaktadır. (40 üye ve 126 ziyaretçi) GARAN TOPİĞİ ... Ben mekan dışında pek yazmam ,GARAN topiği bazen grafik paylaştığım ender topiklerden ..ne zaman girsem 1-2 en fazla 4 kişi vardı..şimdi 166 kişi. Sentiment dedikleri işte bu ... 6.93
Forum Rules
Yer İmleri