Originally Posted by harputlu23 Fena yakaladı bu sefer terste kaldık Kapatmadım dirençteyiz henüz kurmadı kurarsa kapatırım kıramazsa 8-9000 puan düşer Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi hadi hayırlısı üstad. 93.200 mü 93.500 ü direnç ?
Originally Posted by Se_M hadi hayırlısı üstad. 93.200 mü 93.500 ü direnç ? 93360 direnç üstünde longda durmam buradan 85000 e gitmesini bekliyorum
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil şahsi görüşlerimdir... twitter: @harputlu00023
Originally Posted by harputlu23 Fena yakaladı bu sefer terste kaldık Kapatmadım dirençteyiz henüz kurmadı kurarsa kapatırım kıramazsa 8-9000 puan düşer hocam beş dakikalık Grafiğin ortalamaları destek direnç olabilir mi ?
Originally Posted by rosense hocam beş dakikalık Grafiğin ortalamaları destek direnç olabilir mi ? 5 dk lıklardan ben pek birşey çıkaramıyorum en düşük periyotlu grafiklerim 60 dk
dolar/tl geçen gün türkiye piyasası kapalıyken 4.977 gördü. bizim piyasa açıkken de orayı gösterirler. tecrübem bunu diyor
60 dk lık grafik gapı doldurdu [IMG][/IMG]
Originally Posted by harputlu23 5 dk lıklardan ben pek birşey çıkaramıyorum en düşük periyotlu grafiklerim 60 dk Hocam saatlık bu kanal devreye girdiğinde siz algı olarak neden düşüşte ısrar ettiniz ?
Forum Rules
Yer İmleri