Sayfa 2174/2404 İlkİlk ... 1174167420742124216421722173217421752176218422242274 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 17,385 - 17,392 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Aynen valla... Sıcak, nem... Herkeste bi miskinlik çökmüş durumda.. Yaprak kımıldamıyor resmen..............

muhahahahahaaa

Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Abi ben de giremeyince cia beni takip ediyor sandım zaten biraz high olunca hemen birilerinin izlediğini düşünüyorum puhahahaa gerekli cem yılmaz vid telefonda olduğum için koyamıyorum abi sevgiler
    puhahahahaaa

https://www.youtube.com/watch?v=6UnAqpCB04I
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Körün taşı 3000 çıksa diycem ama harputlu hocam selam söyledi poz hala duruyormus.
    harputlu halen misyoner poz'da mı ?

https://www.youtube.com/watch?v=rJJBnxhTT_A

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Belçikalılarla olan pozisyonu mu
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Günaydın Mert abi.. 119350 long açtım
    121050 ...sintercim en iyi senin poz ..şivava

https://www.youtube.com/watch?v=aojmLvO_Dvs
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Ve yesillendik sanki birisi mouseu al ın üstüne koymuş tıklayıp duruyor
    Sabah dolar durumunu defalarca yazdım belliydi böyle olacağı ..iyi ki dün şortları flatladım -ucuz kurtuldum

Sen de şortta ısrar etmeyip longa dönmen isabetli oldu
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    zamanı gelmedi...

biliyorum dolar bazlı grafiklere bakıp ahan da burası diyorsunuz...ama yok arkadaşlar.peki neden yok??

1-) tl bazlı grafiklerde 81-83 bandı formasyon hedefi olarak gözüküyor

2-) abd,almani japon... neredeyse tarihi zirvelerinin sadece bir tık aşağısındalar. yani burada toplamak için oranın tam dağılması lazım.
    3-) dolar tl için buralar zirve demek için erken

4-) faiz piyasası için burası tamam demek mümkün değil

5-) abd bir rahip bozuntusu için bu kadar yaygara çıkarmıyor hepiniz biliyorsunuz. kalem kırılmış ve yapacaklarını her piyasa oyuncusu görmek isteyecektir.

6-) başımızdan gitmeyen seçim serisine şimdi de yerel olan eklendi. ekonomi tam anlamıyla zıvanadan çıktığı için iktidar zaten oldum olası zayıf olduğu bu seçimlerde hezimete uğramamak için damadı oturttuğu bakanlık yoluyla yine saçma sapan politikalara devam edecektir.

7-) endeks ucuz olabilir aylar önceki duruma göre ama ereğli,aselsan,tupraş,kardmr,bimas,tupraş,thy.... gibi endekse etkili kağıtlar kesinlikle ucuzlamadılar.bankalarda olası bir toparlanma buradan gelecek satışla frenlenecektir.

8-) bankaları alacak derken oyuncular net tahribatı da görmek isteyeceklerdir bakarsınız sis kalktığında hasara göre ucuz değil pahalı bile diyebiliriz.

9-) halkbank'a gelecek ""oha ulan bu ne"" miktar bir ceza finans sektöründe bir krizi tetikleyebilir.hatta tupraş,botaş,aktifbak ve vakıfbank'da sürece dahil edilebilir.

10-) on

yani heyecana kapılmamalı sermaye korunmalı...cash is the king...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    selamlar mert kardeş yeni gördüm geldiğini...eksikliğin hissedildi emin ol...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

8.  Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku
    1.55-56-57 zoren dolar 4.92 ne denir bu ne bu nasıl borsa yazıklar olsun

Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 2174/2404 İlkİlk ... 1174167420742124216421722173217421752176218422242274 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •