Originally Posted by sinterklass Yok abi bu kara geçmezse kapaticam elimi surersem ********im büyük konuşuyorum 122 stop yeri nedir bu şorttan cektigimiz yaaaaa seninle ayni kaderi paylaşıyom
Originally Posted by harputlu23 bu borsadan bir bok olmaz kumarhaneyi geçmiş burası kimse para kazanamaz bu saçma sapan hareketlerle Originally Posted by sinterklass son işlemim olacak bugün Originally Posted by sinterklass Yok abi bu kara geçmezse kapaticam elimi surersem ********im büyük konuşuyorum 122 stop yeri Ne güzel izliyorduk sintercim yau
Hayat hoş gerisi boş
121950 gördü şimdi 121750
122350 stop hepiniz sevgiyle kalın...
123250
Originally Posted by sinterklass 122350 stop hepiniz sevgiyle kalın... Geçmiş olsun sintercim Daha önce de sana hitaben yazdım ..işlem yapmasan da muhabbet için mekan da bulun ..burası zaten senin
Originally Posted by mert45 Geçmiş olsun sintercim Daha önce de sana hitaben yazdım ..işlem yapmasan da muhabbet için mekan da bulun ..burası zaten senin Bak sintercim ,herkes seni burda görmekten mutlu oluyor Originally Posted by ConSenSus SenSor Biz de birbirimize güzel iltifatlar yazalım ya napalım gerçek kitapçı genç dostum hem mesela bazen batmak bile hayırdır.. Kadere, hayra ve şerre style el-mahkum çok şükür..) Originally Posted by acm son işlem diye okuyunca irkildim bir an. takip etmekten keyif aldığım arkadaşlarımdansınız sayın sinterklass...selamlar... Originally Posted by kemo nedir bu şorttan cektigimiz yaaaaa seninle ayni kaderi paylaşıyom
O zaman her kaybeden bir daha yazmam desin ..bu olmaz ki ..kaybetmeyen mi var?
Forum Rules
Yer İmleri