Haaa ,ben gelip bu alemin çakma ustaları gibin "şort oğlu şort olan ve fakat iş bittikten sonra yok sabah pozisyon kapattım yok efem 115000 den beri şort olduğu halde sabah longlarımı123250 den şort oldum ..bak dikkat 123275 demiyor 250 ..inandırıcı olsun yani
" gibi yazamıyorum ..bi türlü bu puştluğu öğrenemedim ..neden öğrenemedim? çünkü Genetik önemli ...Yaradılış yani..puşt değilim de ondan
![]()
Hayat hoş gerisi boş
Defalarca yazdım ..samimi olun ..neyse o ..samimi olduktan sonra inan kimse bir şey demez - diyemez ..ama yalan yazarsanız gereğini birileri yapar çünkü yalancı ALLAH'ın düşmanıdır ..eninde sonunda belasını bulur.
Hayat hoş gerisi boş
Ulan götöş ..gelip adam gibi burdan aldım burdan sattım veya tersi.. sattım-aldım veya flatım veya daha önce yazdığım pozisyon devam ediyor diye yazarsın -net ...
Bırakın traşı ya ..yeter inan ..yeter
Hayat hoş gerisi boş
Ulan bi tarafı düzeltiyoruz öbür taraf yırtık çoraptan çıkar gibi çıkıyor ya ..bu nedir ya bu nasıl bir utanmazlığın had safhası ya
Hayat hoş gerisi boş
Yeter küçük yatırımcıyı dolandırdığınız ..yeter artık ..ya adam gibi online samimi yazın ya da defolun gidin bu alemden.
Hayat hoş gerisi boş
Yer İmleri