Sayfa 560/2404 İlkİlk ... 6046051055055855956056156257061066010601560 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 4,473 - 4,480 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    SOSYAL MEDYADAN BİR dostumuzdan görerek çizgiler çekmeye çalıştım bak hele güzel görünüyor mu ?

kız gibi olmuş maşallah ... uzatmaları oynuyor ... halen dısarıdayım .... az-öz ya da çok .... bir şekilde yukarı yapmak zorunda olduğu saatler yakın yarın sabaha yapabilir. Dün kim bugün sabah için + gap bekliyordu merak ettim doğrusu.
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

2.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Dün kim bugün sabah için + gap bekliyordu merak ettim doğrusu.
    Karıştırma onları

Hayırlı akşamlar ......

3. iyi akşamlar değerli sakinler....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908
    PARA GIRISI

PARA CIKISI

ALAN

SATAN

____________V_K____________

5.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    kız gibi olmuş maşallah ... uzatmaları oynuyor ... halen dısarıdayım .... az-öz ya da çok .... bir şekilde yukarı yapmak zorunda olduğu saatler yakın yarın sabaha yapabilir. Dün kim bugün sabah için + gap bekliyordu merak ettim doğrusu.
    Usta o masum köylü bendim ;) ilk tepki aciklaninca dolar düşmüştü ama pala dolar pozisyon açtığı için sabah 7 den itibaren kademeli yükseltmeye başladı

Bugün vioptan bolca al sat yaparak yüzde 13 kâr yaptım 16.00 civarında 925 dende son pozları kapadım

Ankara'ya yolun düşerse haber et reis

MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bu arada TEB yatırım endeks 30 vadelisi özel işlem başına komisyon.2tl +BSMV anlık viop sadece fiyat 4 tl

Alb menkul yuzbinde 8 dedi actiramadim henuz

7.  Alıntı Originally Posted by arlmustafa Yazıyı Oku
    Bu arada TEB yatırım endeks 30 vadelisi özel işlem başına komisyon.2tl +BSMV anlık viop sadece fiyat 4 tl

Alb menkul yuzbinde 8 dedi actiramadim henuz

Hocam osmanlı 3 şu an , yatırım finansman vergiler dahil 2,5 oluyor diye aradı altı olursa çarşamba haber verecekler ...

Ayrıca tebrikler hocam bütün marjları yakalamışsınız bugün ...

Siz de istanbula gelirseniz yazın , hörmetler .

8. Şimdi baktım gördüm beyin bedava

Düşüşü en fazla öğlene kadar uzatabilir düşündüğüm kadar düşüp toparlanma emaresi görürsem 60 kontrat açabilirim hafta sonuna mutlu son a pardon mutlu bir hafta sonu geçiririm

Sayfa 560/2404 İlkİlk ... 6046051055055855956056156257061066010601560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •