Sayfa 591/2404 İlkİlk ... 9149154158158959059159259360164169110911591 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 4,721 - 4,728 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. Sürekli oynamak zorunda değiliz.
    BU GÜNE KADAR zırp pırt al sat yaparsan zarar ettiğim AŞİKAR

gnome nin bir sözü var
    VOB'da para kaz***** belirleyen şey ne zeka, ne iyi tahmin, ne diploma, ne spk uzman belgesi, ne de çok para;
    burada para kaz***** belirleyen tek şey doğru zamanda işleme girmek ve doğru zaman gelene kadar ÇIKMAMAYI başarabilmek.

Doğru zamanda işleme girmeyi (Long / Short farketmez ) herkes başarabilir ve başarıyor da; ama doğru zaman gelene kadar çıkmamayı kimse başaramıyor. Zaten kazanan % 10 ile kaybeden % 90 farkını yaratan da bu durum.

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    İyi günler smartcim ,İNŞALLAH kazanırız ,flatmısın !?
    RABBİ me şükürler olsun bir kardeşimin gülümsemesine sebep olmakta varmış

tabiiki sizin gibi teknik bilgisi en üst düzeyde kişilerin benim gibi bir kalorifercinin sözleriyle poza girme cesaretini düşünmek bile hayal görmek gibi bir şey dir tabiiki

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    İyi günler smartcim ,İNŞALLAH kazanırız ,flatmısın !?
    şimdilik öyle abim geçen hafta 128-130 arasına gelse de kısa açsa diye bekledim gelmedi. ...

125 kırılırsa da kısa düşünüyorum... bakalım hele bir izleyelim.. biraz daha...

sabır taşı oldum resmen.... ne zormuş ya flat beklemek...

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    RABBİ me şükürler olsun bir kardeşimin gülümsemesine sebep olmakta varmış

tabiiki sizin gibi teknik bilgisi en üst düzeyde kişilerin benim gibi bir kalorifercinin sözleriyle poza girme cesaretini düşünmek bile hayal görmek gibi bir şey dir tabiiki
    Benim yanımdayken rahat ol keyfine bak sevgili rosense
    Hayat hoş gerisi boş

5. 125.850 den 10 kısa . Cuma günü gidenler geri geldi bugün 0 kazanç diye hesap yapıyorum .... hizliresim çalışmaya başlasa da şu dün geceki resimleri güncellesem
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

6.  Alıntı Originally Posted by smartinvestor Yazıyı Oku
    şimdilik öyle abim geçen hafta 128-130 arasına gelse de kısa açsa diye bekledim gelmedi. ...

125 kırılırsa da kısa düşünüyorum... bakalım hele bir izleyelim.. biraz daha...

sabır taşı oldum resmen.... ne zormuş ya flat beklemek...
    Ben geçen hafta tatilden geldiğimde 126750 den kırbacı vuracaktım fakat konsantre olamadım şimdi 900 point altından şortladım,ekran izleyen birisi için flat kalmak zor.
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Benim yanımdayken rahat ol keyfine bak sevgili rosense
    keyfime bakmasına bakıyorum da
    aldığınız POZ GEREĞİ endişeliyim

8.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    125.850 den 10 kısa . Cuma günü gidenler geri geldi bugün 0 kazanç diye hesap yapıyorum .... hizliresim çalışmaya başlasa da şu dün geceki resimleri güncellesem
    Gördüğüm kadarıyla R&R hoca dışında hepimizin algısı şort bu kadar insan şortsa nasıl düşecek peki

126125 şimdi
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 591/2404 İlkİlk ... 9149154158158959059159259360164169110911591 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •