Sayfa 624/2404 İlkİlk ... 12452457461462262362462562663467472411241624 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 4,985 - 4,992 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. vay be ömrümden ömür gitti lanet olsun bu 60 lara .......... istesekte açamayız artık şükür
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Kendisini tanımıyorum fakat genele hitaben yazıyorum ki daha evvel de defalarca yazdım:

Borsada daha doğrusu hayatta bilmek önemli değil yapabilmek önemli ..yani yaptığın ile varsın bildiğin ile değil...
    aynen öyle abi

3. bu thy bugün yarın bişi yapmaz ise satmıycam kalan lotları sebebi yolu uzun olduğunu düşünüyorum ha giderse illa 3-5 düzeltme yer böyle dümennde %1-2 takılırsa uymaz dün gece yazdım gitmedi cumaya kadar yazcam
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

4. Bunun için ben ısrarla online real time yazın diyorum onun için 2 defa üstüste 1000 point alanı tebrik ederim dedim.

En basit örnek kendim...beni bilenler çok iyi bilirler çok azılı bir boğayım tee Kasımda çok büyük bir rallinin geleceğini ön gördüm ve paylaştım geçen vadeye kadar da hep long poz da oldum bunu da online paylaştım ..fakat şimdi şortta yakalandım..

Bilmek değil yapabilmek önemli.
    Hayat hoş gerisi boş

5. Şu an topik tam istediğim gibi herkes gerçek zamanlı çevrim içi pozisyonlarını ve maliyetlerini yazıyor , bazı yerlerde gördüğümüz gibi işkembeden sanal sallama yok yani ,neyse o ...
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Şu an topik tam istediğim gibi herkes gerçek zamanlı çevrim içi pozisyonlarını ve maliyetlerini yazıyor , bazı yerlerde gördüğümüz gibi işkembeden sanal sallama yok yani ,neyse o ...
    işkembeden sallama imkanımız yok ..pala söküyor
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Şu an topik tam istediğim gibi herkes gerçek zamanlı çevrim içi pozisyonlarını ve maliyetlerini yazıyor , bazı yerlerde gördüğümüz gibi işkembeden sanal sallama yok yani ,neyse o ...
    ben full maldaydım ve hala öyle thy çıksamda ağrı kesici aldım neyse o nasip varsa olur yoksa gıpraş dur

8. bi not daha düşim bu gitmeyen dümenciler varya haftaya hamle yapmazlar ise hangi hisse olursa olsun fark etmez ky bu 100bn rakamından ister istemez korkar gelmez o tahtalar gitmek zorunda yoksa köye de getirseler lotları traş usd bazında küllüm zararda bi çok spek bazı işi biliyom die geçinen dümenciler spek aşa verirkende kazanıyo dienler olii he gülüm kazaniiii babayı kazanıyo emme

Sayfa 624/2404 İlkİlk ... 12452457461462262362462562663467472411241624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •