Sayfa 630/2404 İlkİlk ... 13053058062062862963063163264068073011301630 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. Şincih ben bi yemek yiyim ...sonrada biraz bu teknik analiz deki işveleri anlatayım ...zuhahahahahaaaa
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Vob gibi kaldıraçlı bir piyasada parçalı işlem yapmak iyidir ...terse geldin mi 1000 pointta veya 2000 pointta maliyet iyileştirmek olası ...zaten paranın 10 katı ile oynuyorsun ...yani basit bir örnek verim ..diyelim ki 100bin TL parayı Voba ayırdın bu yaklaşık 100 kontrat ediyor ...10 kontrat işlem yapsan bu zaten 100bin yapıyor ...10 kontrat ile 1000 point yakalarsan bu bir günde 1000TL yapıyor Bir AYDA YAKLAŞIK 20 İŞLEM GÜNÜ VAR ...20 BİN TL ...acaba dünyada kaç kişi oturduğu yerden ayda 20bin TL(YAKLAŞIK 6BİN AMERİKAN DOLARI) kazanabiliyor ...hemi de sadece 10 bin TL ile ...
    abi ben faturaları çok nadir kredi kartı lpg alıyom onlada 50 bn tl portföy değerim var ayda bazen 200 tl bazen 1000 tl zar zor çıkarıyorum oda her zaman değil epeydir boğa piyasasındayız bide ayular gelüse cepten yatırıyorum .vop ustaların işi e tabi usta olunca kazanç ta güzel oluyor bol kazançlar sizlere şortçular mağazaya hafta sonu uğrayıp yakışıklısından yeni model şortlarını alsınlar yavaş yavaş havuzda antreman yapsınlar sonra denize gitsin fazla açılmadan emme riske değmez hayat güzel demi
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Şincih ben bi yemek yiyim ...sonrada biraz bu teknik analiz deki işveleri anlatayım ...zuhahahahahaaaa
    afiyet olsun abi bende çay içim

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Şincih ben bi yemek yiyim ...sonrada biraz bu teknik analiz deki işveleri anlatayım ...zuhahahahahaaaa
    Afiyet olsun usta birde şu yatırım finansman aldığı miktar bariz operasyonu dogruluyor

MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Sevgili mojetbit34 ve arlmustafa

Sevgiler saygılar
    Hayat hoş gerisi boş

6. http://www.startv.com.tr/dizi/dolunay

star tv de "dolunay" dizisi var ...aynı kanalda 2 yıl önce "kiralık aşk" dizisi vardı çok severdim ...

Onun biraz çakması ama eğlenceli ...komik bir yaz dizisi

Bunu izleyim sonra uykum gelmezse devam ederiz ...uykum gelirse de yarın devam ederiz.
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Sevgili mojetbit34 ve arlmustafa

Sevgiler saygılar
    a.s abi saygı bizden yemek işi bitti demek

8. Dizi biraz fazla çakma çıktı ya ...baş rol benim torunun okulundaki sınıfa arkadaşının kuzeni ...İnstgram'da birbirlerini takip ediyorlar ...fakat beni fazla sarmadı
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 630/2404 İlkİlk ... 13053058062062862963063163264068073011301630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •