Şincih ben bi yemek yiyim ...sonrada biraz bu teknik analiz deki işveleri anlatayım ...zuhahahahahaaaa![]()
Şincih ben bi yemek yiyim ...sonrada biraz bu teknik analiz deki işveleri anlatayım ...zuhahahahahaaaa![]()
Hayat hoş gerisi boş
abi ben faturaları çok nadir kredi kartı lpg alıyom onlada50 bn tl portföy değerim var ayda bazen 200 tl bazen 1000 tl zar zor çıkarıyorum oda her zaman değil epeydir boğa piyasasındayız bide ayular gelüse cepten yatırıyorum .vop ustaların işi e tabi usta olunca kazanç ta güzel oluyor bol kazançlar sizlere şortçular mağazaya hafta sonu uğrayıp yakışıklısından yeni model şortlarını alsınlar yavaş yavaş havuzda antreman yapsınlar sonra denize gitsin fazla açılmadan emme riske değmez hayat güzel demi
![]()
bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......
Afiyet olsun usta birde şu yatırım finansman aldığı miktar bariz operasyonu dogruluyor
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili mojetbit34 ve arlmustafa
Sevgiler saygılar![]()
Hayat hoş gerisi boş
http://www.startv.com.tr/dizi/dolunay
star tv de "dolunay" dizisi var ...aynı kanalda 2 yıl önce "kiralık aşk" dizisi vardı çok severdim ...
Onun biraz çakması ama eğlenceli ...komik bir yaz dizisi
Bunu izleyim sonra uykum gelmezse devam ederiz ...uykum gelirse de yarın devam ederiz.![]()
Hayat hoş gerisi boş
Dizi biraz fazla çakma çıktı ya ...baş rol benim torunun okulundaki sınıfa arkadaşının kuzeni ...İnstgram'da birbirlerini takip ediyorlar ...fakat beni fazla sarmadı![]()
Hayat hoş gerisi boş
Yer İmleri