Sayfa 634/2404 İlkİlk ... 13453458462463263363463563664468473411341634 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 5,065 - 5,072 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. mert abim... hoşgeldin...

engin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum nacizane müsaadenle...

Alıntı Originally Posted by smartinvestor Yazıyı Oku
    günaydınlar, bol ve bereketli kazançlar...

teorik fiyata göre 500/600 makas yaptı, şu anda sürdürüyor... bakalım spot açılışı nasıl olacak? teorik fiyata göre makas nasıl devam edecek?

makası ya mcall daha fazla adam bırakmak ve de daha fazla zararına kapatmak için tutuyor böyle...

ya da... ki "ya da"sı short için daha fena.... hedef çok yukarı ve hızlı... short çekmek için yapıyor böyle...
    teorik fiyata göre dün -100/200 makas varken dün akşama doğru ve bugün spot açılışına rağmen hala teorik fiyata göre hala +500/600 makas.... nedir bunun derdi?

2.  Alıntı Originally Posted by MADEN_AVCISI Yazıyı Oku
    günaydın.....

günaydınlar, bol ve bereketli kazançlar mekan...

yüzünüzden gülücükler eksik olmasın....

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Selamun aleykğüm hayırlı bereketli bir gün olması dileğimdir ...

Günaydın cümleten...Hayırlı bereketli bir gün olur İNŞALLAH
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by smartinvestor Yazıyı Oku
    mert abim... hoşgeldin...

engin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum nacizane müsaadenle...

teorik fiyata göre dün -100/200 makas varken dün akşama doğru ve bugün spot açılışına rağmen hala teorik fiyata göre hala +500/600 makas.... nedir bunun derdi?

O tip verilere bakmıyorlar artık...kontrat sayıyorlar bence...
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    İnan olsun demin brokerimle buna benzer bir konuşma yaptım ...spottaki nakit parayı vob hesabına aktar dedim bi bu kadar daha basalım dedim
    abim aklımdan geçiyorda hele bir 14:30-15:00 arası bir geçsin... durumuna göre artık...

eğer o makas bu saatten sonra aşağı gelmez ise belki stop bile yaparım ki amacının daha yukarı olduğu ve short çekmek istediğini düşünürüm....

5.  Alıntı Originally Posted by HBYKCN Yazıyı Oku
    Ben genel olarak bir şey söyleyeceğim,yanlış anlama olmasın...Şu grafiğe göre ;endekste kısa pozisyon açmak yerine dolar/tl'de uzun pozisyon açmak daha güvenli değil mi? Bol kazançlar...

Mantıklı ama şahsen dolar işlem yapmıyorum.
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by HBYKCN Yazıyı Oku
    Şu grafiğe göre de ; belki kısa da ek alım yapıp beklenebilir.Tabii ki bist30'un eksi açması kaydıyla...

İyi geceler dilerim herkese...

Bu gönderide grafik yok sanki ...
    Hayat hoş gerisi boş

7. makas azaldı.... madem öyle... 129.550 den var olan kadar short ve 128.375 ortalama maliyet... son açtıklarım... 130.000 stop olmak kaydı ile ki 132-133 e marj bırakmak için.... ilkler kalacak...

8.  Alıntı Originally Posted by smartinvestor Yazıyı Oku
    abim aklımdan geçiyorda hele bir 14:30-15:00 arası bir geçsin... durumuna göre artık...

eğer o makas bu saatten sonra aşağı gelmez ise belki stop bile yaparım ki amacının daha yukarı olduğu ve short çekmek istediğini düşünürüm....
    makas azaldı.... madem öyle... 129.550 den var olan kadar short ve 128.375 ortalama maliyet... son açtıklarım... 130.000 stop olmak kaydı ile ki 132-133 e marj bırakmak için.... ilkler kalacak...
    mert abim... bakar mısın... yine düşündüğümün tersini yaptım.... yine fatura ödeyeceğim sanırım....

bu noktadan sonra Allah yardımcım(ız) olsun....

Sayfa 634/2404 İlkİlk ... 13453458462463263363463563664468473411341634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •