Sayfa 684/2404 İlkİlk ... 18458463467468268368468568669473478411841684 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 5,465 - 5,472 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. En basit kural ...5 günlük EMA 20 günlüğün üstünde ise bu Boğa piyasası ...bunu ben bilmiyor muyum ?biliyorum

Sevgili sinter-smart-R&R ve şu an şortta olan bir çok kişi bilmiyor mu?biliyorlar ..ama herkes terste ...

Aynen sigara olayı gibi ...zararlı olduğunu herkesler bilir onu satan firma bir de üstünde uyarı yazısı ve foto koyuyor buna rağmen bir de üste para verip gidip alıyoruz

Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    s.a hayırlı cumalar
    A.S hoş geldin...hayırlı cumalar

Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    mert abi bu beem banga 458 leri aldı .akşama yerine koyabilirmiyim ?????

ŞORT olduğumuzdan ...Temennimiz düşmesi üzerine ...
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    A.S hoş geldin...hayırlı cumalar

ŞORT olduğumuzdan ...Temennimiz düşmesi üzerine ...
    ha ha
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

4.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    mert abi bu beem banga 458 leri aldı .akşama yerine koyabilirmiyim ?????
    Sizin PANKAda belirsizlik ortadan kalksada ne tarafa gideceği belli olsa değil mi ?

5. abi rösense ye bir sorarmısın bana neçün ters yapmış küsüm de onla

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Sizin PANKAda belirsizlik ortadan kalksada ne tarafa gideceği belli olsa değil mi ?

hakkını yemişim kalp kalbe karşıymış beem banganın grafını incelemiş atmış len ne kötü kalpliyim ben eyvallah dosttum hadi barışak şu goltş ı da çiziktir

7.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    abi rösense ye bir sorarmısın bana neçün ters yapmış küsüm de onla
    DÜN sana söylemiştim yolumun üzeri değil diye
    Bu gün GOLTS ın önünden geçip köyüme gideceğim eğer geçerken benim için bir EL Salla dersen hatırın için yaparım

8. Yok efem robot varmış da yok elimizi görüyorlar da yok falan da yok fişmekan ...olay net işte ...fiyat tüm hareketli ortalamalarının üstünde ...

Bir de şu olay var ..BOĞA piyasası uzun ve yavaş sürer ilerler onun için LONG denir ...AYI piyasası ise kısa sürer fakat hızlıdır onun için ŞORT denir ...yani Long pozisyonda uzun kalınır benim Nisan vadede yaptığım gibi ...Şort piyasada 1 bilemedin 2 hafta kalacaksın ..vurgunu vurup çıkacaksın ...ama şu an terse geldik mecburen bekliyoruz .
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 684/2404 İlkİlk ... 18458463467468268368468568669473478411841684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •