Sayfa 730/2404 İlkİlk ... 23063068072072872973073173274078083012301730 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 5,833 - 5,840 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. sağlıcakla kalın hayırlı akşamalar ...

2.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    2 gündür inanılmaz bir pazarlama iştahı var hissenet de .... yazılanlara bakarak işlem yapanların Allah yardımcısı olsun ...

Rezil bir ortam ....gitgide soğuyorum .... muhtemelen hissenet maceramı noktalayacam.... bilgi paylaşamı değil tamamn tuzak paylaşımı ortam... bu ortamda bilgi paylaşmanın anlamı kalmıyor... yazık gerçekten yazık....
     Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    her koyun kendi bacağından asılır diyerek ben son veriyorum arkadaşlar.... kalın sağlıcakla ...bol kazançlar ....
    O yüzden ayrı başlıktayız R&R hocam gitme sakın bak ne güzel peşpeşe trade ediyoruz
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

3.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    2 gündür inanılmaz bir pazarlama iştahı var hissenet de .... yazılanlara bakarak işlem yapanların Allah yardımcısı olsun ...

Rezil bir ortam ....gitgide soğuyorum .... muhtemelen hissenet maceramı noktalayacam.... bilgi paylaşamı değil tamamn tuzak paylaşımı ortam... bu ortamda bilgi paylaşmanın anlamı kalmıyor... yazık gerçekten yazık....
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    sağlıcakla kalın hayırlı akşamalar ...
    Hayırlı akşamlar...

4. cümleten hayırlı akşamlar mekan.... iş yoğunluğu dolayısıyla pek bakamıyorum buraya ve piyasaya ve pozisyondaki sıkıntı dolayısıyla pek de gerek kalmıyor... teslim olduk palaya... insafına kalmış artık... zaten biraz poz kapattım zararına... 132xxlerden....

herşey gönlünüzce olsun... önümüzdeki 1-2 ay işlerim çok yoğun...
    herkese de kendime de kolaylıklar dilerim...

5.  Alıntı Originally Posted by smartinvestor Yazıyı Oku
    cümleten hayırlı akşamlar mekan.... iş yoğunluğu dolayısıyla pek bakamıyorum buraya ve piyasaya ve pozisyondaki sıkıntı dolayısıyla pek de gerek kalmıyor... teslim olduk palaya... insafına kalmış artık... zaten biraz poz kapattım zararına... 132xxlerden....

herşey gönlünüzce olsun... önümüzdeki 1-2 ay işlerim çok yoğun...
    herkese de kendime de kolaylıklar dilerim...
    Sağ olun smart hocam kolay gelsin.

10 kisayla geceye girdik... Sayı az olunca hareket kabiliyetim artıyor buna da şükür..

6.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Sağ olun smart hocam kolay gelsin.

10 kisayla geceye girdik... Sayı az olunca hareket kabiliyetim artıyor buna da şükür..
    bu var uya abi. hayati birşey... daha önce çok zararım olmuştu... en büyük sebebi 60-70 kontrata çıkınca azalan... biraz da psikolojik.... hareket kabiliyeti...

7. şortcular her zaman yapmam bele
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

8. 18.7.17 kapanış

Dünkü rakamlar şimdilik tepe olarak kaldılar.

Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 730/2404 İlkİlk ... 23063068072072872973073173274078083012301730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •